Post Page Advertisement [Top]

Z môjho hľadania sa pomaly ale isto stáva mánia a ja som čím ďalej tým nespokojnejšia. Tento mejkap som ani nechcela skúšať. Veď predsa niečo, čo má rozjasňovať asi nebude to, čo hľadám, keď chcem matný efekt na T zóne... Túto vzorku som mala doma už dlhšie, pravdepodobne bola niekde v EMME. Na stránke  L´oréal som si prečítala popis a reku, vyskúšam, či naozaj :) alebo sú to (zas) len kecy... 
Lumi Magique mení pravidlá tradicných make-upov vytvorením špeciálnej formule chrániacej prirodzené svetlo pleti. Obnova prirodzene rozjasneného vzhladu: +33 % jasu**, 24hodinová hydratácia, 14hodinová výdrž*, 12hodinový odraz svetla, 100% zníženie lesku pleti** 

Zázracná aktívna látka: Andersenova kvapalina. Táto cenná a vzácna ingrediencia s názvom Andersonova kvapalina prináša neporovnatelný jas pleti. Za kúzlom sa v skutocnosti skrýva vysoko technologicky vyspelá ingrediencia. Skladá sa z lamelových výplní geometrických tvarov a lahko lesklého vzhladu. Pri nanášaní make-upu sa lamely pokladajú vedla seba, co vytvára lepší odraz a intenzívnejší jas.
* Sebahodnotenie, 55 žien
** Klinický test, 29 žien, % zlepšenie hodnotenia po 8 týždnoch používania
Tento príspevok je písaný po naozaj krátkej skúsenosti, takže by som to skôr zhrnula ako mini prvé dojmy. Keďže však sľuboval 14 hodinovú výdrž a zníženie lesku pleti povedala som si, že sa vyjadrím :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Už teraz prezradím, že nemám chuť použiť tento mejkap ešte niekedy znova. Aj keď nikdy nehovor nikdy a možno sa časom moja pleť zmení tak, že bude suchá a ja budem hľadať práve rozjasňujúce a olejovité mejkapy :)
Sprvoti mi farba celkom sadla. Mala som odtieň N4 Pure Beige, a dosť som sa bála, že bude tmavý, no ráno nebol :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
A tak som nanášala... :-D Vzorka (1ml) mi vystačila na 2 použitia.
BEZ
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
+ MEJKAP (foto s bleskom)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
+ MEJKAP (foto bez blesku)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
HOTOVO (bez blesku)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
+ púder
HOTOVO (s bleskom)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po nanesení som nemala pocit, že by som mala na sebe nejakú rozjasňujúcu vrstvu. Jemné nedostatky prekryl, s výraznejšími mal problém (červený fľak na brade). Po prepúdrovaní som bola s efektom celkom spokojná, a tak som teda vyrazila do práce. 
Šok ma čakal už aj počas dňa a po príchode domov som hneď brala foťák do ruky (a to som prišla domov o 2 hodiny skôr ako zvyčajne - v porovnaní s tým, ako som testovala mejkap Facefinity).
PO 6 HODINÁCH (s bleskom)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
PO 6 HODINÁCH (bez blesku)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Výdrž 14 hodín? Možno na inom type pleti (suchá). Pre moju zmiešanú nevhodný. Navyše, všimnite si, ako stmavol v oblasti brady (on vlastne stmavol na celom ksichtíku, ale keď porovnáte bradu a krk, tak rozdiel je jasný - aj na foto bez blesku - a to si mejkap nanášam aj ku krku, aby som nebola seknutá :-D).

Takže ďalší mejkap, ktorý ani zďaleka nespĺňa moje požiadavky. 

+ hydratuje
+ veľmi ho na pleti necítiť
+ dobre sa s ním pracuje vďaka krémovej textúre

- nevydrží 14 hodín
- pleť sa mi začala lesknúť už po 3 hodinách a to nie je vonku nijak teplo
- zmatnenie? kde?
- nevšimla som si ani rozjasnenie
- oxidácia - oranžový ksichtík

Navyše na internete som čítala aj ohlasy, že po dlhšom používaní spôsobil zhoršenie akné, a toto ja ďakujem, ale neprosím. Keďže som predpokladala, že mejkap nebude nič pre mňa, aj som si to potvrdila, a preto ho hodnotím na 4 (hm...).

Vďakabohu existujú vzorky, lebo si fakt neviem predstaviť, že by som si každý jeden mejkap kupovala a potom si hlavu o stenu búchala... :/

Skúšali ste tento mejkap? Ako ho hodnotíte? Nájdem konečne mejkap, ktorý splní moje požiadavky?

9 komentárov:

  1. škoda toho lesku, inak sa mi na tebe páči

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno áno, ráno to bolo super :) ale vydržal veeeľmi krátko :(

      Odstrániť
  2. skús ešte mary kay! mne raz kamarátka dávala ich makeup a bola som uchvátená tým slušným krytím a pritom pôsobil veľmi prirodzene a jemne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám teraz na tvári stay matte a som zvedavá či za večer nestečiem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mě by strašně zajímalo, jak počítají to zlepšení jasu o 33% :D ale teda čekala bych od něj víc, ten lesk mě dost zarazil... hodně štěstí při dalším hledání, co budeš testovat dál?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak smiem poradiť naj make up čo som vyskušala( bolo ich dost) bol od Vichy dermablend-23e a Chanel teint lumiere ... Krásne zjednotia plet a pri pouziti stetca a korektoru dokonalu bezchybnu plet aspoň na tých 6 hodín treba samozrejme cez den prepudrovat ako každý make up... :)
    Uz som stratila trpezlivosť s týmito make upmi s drogerii radšej kvalitu z lekarne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Sara. Mejkapy Vichy som už skúšala, síce iba vzorky, ale stačilo to na názor - http://mycosmetictests.blogspot.sk/2013/05/hladam-dokonaly-mejkap-bude-to-vichy.html

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]