Post Page Advertisement [Top]

...alebo testuje celá rodina! :) Už týždeň aktívne používame novú Rexonu, ktorú máte možnosť vidieť aj v drogériách. Už skôr som písala na mojom fb, že mi prišiel návrh na spoluprácu, s ktorou som súhlasila. To som si myslela, že mi príde jeden antiperspirant. Šok nastal, keď som otvorila škatuľu a skonštatovala som, že bude testovať celá rodina :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Varianty sadli úplne výborne, takže sme testovali 3 ženy = mamka, ja a sestra Miška, a 2 chlapi = oco a brat Števo. Toto bude prvá hromadná recenzia na mojom blogu! :)
No najprv - aká je nová Rexona a v čom je výnimočná? Keďže v tomto bode nič nové nevymyslím, dovolím si skopírovať text z info letáčika:
Rexona nedávno realizovala prieskum, ktorý ukázal, že teplota organizmu človeka sa môže za normálnych okolností pohybovať v rozmedzí od 36,5°C do 37,2°C. Na jej výšku vplýva viacero faktorov - nielen vonkajšie počasie, ale aj emocionálne rozpoloženie človeka, stres a napätie, zvýšená fyzická aktivita a podobne. Toto všetko má následne vplyv na zvýšenú mieru potenia, z ktorej má obavy nielen väčšina žien, ale aj mužov. Práve preto, aby zamedzila poteniu a zápachu s ním súvisiacim, vyvinula nový rad antiperspirantov dezodorantov Rexona Maximum Protection. Obsahujú väčšie množstvo aktívnej antiperspiračnej zložky, ktorá zabezpečuje účinnejšiu ochranu proti poteniu. Antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection obsahuje jedinečnú technológiu TRIsolidTM, vďaka ktorej poskytuje dvojnásobne vyššiu ochranu ako najpredávanejšie* antiperspiranty na trhu. Technológia TRIsolidTM kombinuje aktívnu antiperspiračnú zložku, mikrokapsule, ktoré účinne bojujú proti nepríjemnému zápachu a zložku na hydratáciu pokožky. Aktívna antiperspiračná zložka vo výrobkoch Rexona Maximum Protection reaguje s potom a vytvára na pokožke ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje poteniu. Mikrokapsule uvoľňujú vôňu a počas celého dňa udržiavajú pocit sviežosti a čistoty, a to aj v momentoch stresu či rozrušenia. Hydratačná zložka zabezpečuje starostlivosť o pokožku a vďaka nej sú antiperspiranty Maximum Protection šetrné k pokožke podpazušia. Žiadny antiperspirant z radu Rexona Maximum Protection navyše neobsahuje alkohol a je účinný až 48 hodín.

Na dosiahnutie najuspokojivejšieho účinku je vhodné aplikovať Maximum Protection do podpazušia pred spaním. Počas odpočinku sú totiž potné kanáliky najmenej aktívne, vďaka čomu môžu antiperspiračné zložky lepšie preniknúť do pokožky a zaistiť čo najlepšiu ochranu pred potením. Aj napriek rannej sprche bude takto aplikovaný antiperspirant vysoko účinný počas celého dňa.

Rexona Maximum Protection je určená pre každého, kto nie je spokojný s antiperspirantom, ktorý doposiaľ používal, alebo kto si nevie nájsť pre seba vhodný a dostatočne účinný antiperspirant. Rad Rexona Maximum Protection obsahuje produkty Clean Scent, Sensitive Dry a Everyday Fresh určené pre dámy a Clean Scent a Extreme Fresh pre pánov.
Možno sa niektorí ohradíte, pretože obsahuje hliník. Nedávno som čítala v časopise Zdravie (mimochodom, toto je asi jediný slovenský mesačník, vďaka ktorému sa dozviem mnoho nových a užitočných informácií a som rada, že ho mám predplatený :)), že nikto nikdy nepotvrdil spojitosť hliníka v antiperspirantoch a rakoviny. No je len na vás, či a aký si zvolíte.
Ako som už písala dávnejšie, obľúbila som si prírodné deodoranty od Ylang.Ylang. V lete sú však pre mňa nanič a tak siaham po niečom účinnejšom. Keďže deodorant je len ako voňavka a antiperspirant pomáha aj proti poteniu. Ako dopadlo testovanie Rexony? Moje dojmy budú najobsiahlejšie :)

1. EVERYDAY FRESH WOMEN
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento antiperspirant som testovala ja. Používala som ho naozaj v extrémnych situáciách. Kabinet máme na treťom poschodí tesne pod strechou a teplota je tam pomaly vyššia ako vonku. Cez víkend zvyknem chodiť na párkilometrovú cyklotúru, no antiperspirant to všetko zvládol bez akýchkoľvek náznakov potenia! Okrem toho celkom príjemne vonia a vôbec nedráždi pokožku. Nanášam si ho večer pred spaním, ráno už aplikáciu neopakujem a napriek tomu sa nespotím (teda nie na miestach, kde som naniesla Rexonu :-D). Po dlhšom používaní som nezaznamenala žiadne negatívne pôsobenie, dokonca ani nevysušuje pokožku podpazušia. Nerobí žiadne fľaky na žiadnom oblečení (ani na farebnom, ani na čiernom a ani na bielom - aspoň ja som to nepostrehla). 
Toto nie je reklama, toto je fakt. Jediný problém som s ňou mala pred prvým použitím - keď som chcela dostať krémik von a točila som a točila a ono to len praskalo a praskalo, no nakoniec po točení a točení sa predsa len dostal na svetlo sveta krém. Antiperspirant je síce tuhý, no konzistenciu má krémovú.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
2. SENSITIVE DRY WOMEN
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento testovala Miška. "Je super, vôbec som sa nespotila a aj vôňa je veľmi príjemná. V porovnaní s inými antiperspirantmi je naozaj účinnejší. Jediné, čo mi na ňom vadí, je trošku vyššia cena (cca 5 - 6 €)."

3. CLEAN SCENT WOMEN
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento testovala mamka. Najprv sa obávala, či nemôže nejako poškodiť, keď je taký silný, no predsa ho vyskúšala. "Príjemne vonia. Páči sa mi, že nie je potrebné čakať, kým vyschne a nerobí žiadne fľaky na oblečení. Po celom dni som sa trošku spotila, no je silnejší ako ostatné produkty, ktoré som skúšala."

4. EXTREME FRESH MEN
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento testoval Števo. "Nová Rexona je fajn, je silnejšia ako tie, čo som mal. No mohli by vymyslieť niečo ešte silnejšie. V natrieskanom vlaku som sa celkom spotil."

5. CLEAN SCENT MEN
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Posledný variant testoval oco. "Naozaj som sa spotil menej. Je to dobrá vecička."

Niektoré komentáre boli obsiahlejšie, niektoré kratšie, asi najvyčerpávajúci bol ten môj :-D Každopádne sa zhodneme, že vzhľadom na účinok vôbec nedráždi (a to má sestra citlivú kožu), príjemne vonia, naozaj účinkuje aj pri extrémnych teplotách a športoch (pri niekom viac, pri niekom menej). Takže za nás má odporúčanie a hodnotenie WOW :) Na toto teplé obdobie je úplne ideálna! :)

Skúšali ste novú Rexonu? Ako ju hodnotíte? :) 


PS: Chystám porovnanie tejto novinky a klasickej Rexony :)

14 komentárov:

  1. to spojenie hliníka a rakoviny som tiež počula že je to len blud, a nikto to nepotvrdil,žiaden lekár, iba všliaký "šarlatáni" :)) používam tú ktorú testovala tvoja mamina, a som celkom spokojná :) aj keď po čase mi trošku začína vadiť tá silná vôňa a že je taký mastnejší a musí sa nechať dobre zaschnúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme že ešte nieje zakázaný, nikto nieje ochotný zaplatit štúdie. Každopádne hliník sa využíva pre vyvolanie alergií pri laboratórnych krysách, pri vynútení reakcie imunitného systému na vakcíny pri očkovaní.

      Len pre info, aj azbest a eternit boli volakedy perfektné stavebné materiály..až sa rozšírila asbestóza s nasledkom smrť kým si to niekto všimol.

      Účinnou alternatívou k hliníku sú minerály. Hliník je vyvinutý materiál a telo s ním nevie správne reagovať, automaticky ho obalia makrofágy a vznikajú tak drobné tumory. Tie sa neskôr rozšíria po celom tele..na rakovinu prsníka sa neumiera, ale na metastázy (rozptýlené tumory čo sa uchytili) áno. Tož len si kludne patlajte hliník po tele každý deň..potom nebudťe prekvapený... v truhle aspon nebudete smrdiet :)

      Odstrániť
  2. Cena není tak hrozná jsou všude akce Teta za 100kč a s kuponkem v DM za 70kč

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ju zatiaľ videla len za 5,99 €. No možno odvtedy bola akcia. Ak je teda v akcii, tak potom hor sa kupovať ;-)

      Odstrániť
  3. v dubnovém senzaboxu bylo plné balení (mám clean scent) a už mi skoro končí. potím se fakt hodně hodně, takže úplně 100% mi nefungovala (třeba dneska bylo v Praze 35° a to teda nezvládla :), ale je to rozhodně lepší než běžné antiperspiranty, co jsem zkoušela. taky mi ale chvíli trvá než zaschne a na oblečení trošku otěry mám. ale rozhodně ji koupím znovu, asi zkusím tu zelenou

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak mě se zdá, že je až moc voňavý, na to, že se nanáší na noc...a efekt...u mě teda téměř nulový :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten môj sa mi zdá tak akurát a mne aj účinkuje, no bratovi veľmi nie, aj tak v porovnaní s inými je silnejší, podľa mňa :)

      Odstrániť
  5. Sranda akú dlhú recenziu máš ty a ako to tvoj oco zhrnul do jednej vety :D Inak s každej strany počúvam že je úžasný, určite si ho kúpim :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám doma rexona sensitive dry, som nespokojná pretože mi v podpazuší ostávajú biele žmolky, je to tým že sa krém nevpíja do pokožky ale ostane na nej, vyschne a potom sa odlupuje. Neviem ako ostatné typy ale ja túto rexonu nepoužívam, ostanem radšej pri sprejoch a guľôčkach ako doteraz.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som si ho kupila a mozem ho ist reklamovat, lebo na prve pouzitie som krem vytocila- vyklikala, ale dalej mozem krutit ako blba ani sa to nepohne!!! Nestalo sa vam nieco podobne?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred prvým použitím som ho nevedela vydolovať, krútila som a len to praskalo, no nakoniec vyšiel von, takže skúšaj ďalej ;-)

      Odstrániť
    2. Aj ja som si ho kúpila a tiež som dopadla rovnako. Na prvé použitie som krém vytočila a potom už nie. Manžel ma asi viac trpezlivosti, jemu sa po 3 minutách krém konečne objavil. Po troch dňoch som to vzdala, krútim a nič. Môžem ho vyhodiť. Pozitívne na celom je však fakt, že naozaj účinkuje a nepotila som sa.

      Odstrániť
  8. Roky som pouzivala len Rexonu aloe vera,lebo nic nebolo lepsie,ale zo dna na den som zostala na nu alergicka. skusila som aj novu po rokoch,ze co ked..........ale hned som svrbela a vyhadzala sa :( skoda,lebo som ju mala veeelmi rada.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]