Post Page Advertisement [Top]

Priznajte sa, ktorĂĄ z vĂĄs eĆĄte nesiahla po spevƈujĂșcich a anticelulitĂ­dnych prĂ­pravkoch? PredpokladĂĄm, ĆŸe vĂ€ÄĆĄina ĂĄno a ja som na tom rovnako. Tento prĂ­spevok bude o porovnanĂ­ 2 gĂ©lov a aj o tom, či a ako fungujĂș.

Boli by sme hlĂșpi, ak by sme verili, ĆŸe k pevnejĆĄiemu telu pomĂŽĆŸe len nejakĂœ krĂ©mik, hoci bude stĂĄĆ„ aj 100 €. No krĂ©m/gĂ©l mĂŽĆŸe pomĂŽcĆ„ pri formovanĂ­.

Testovala a porovnĂĄvala som dva beĆŸne dostupnĂ© prĂ­pravky - od Dermacol a Oriflame, oba majĂș 150 ml.

foto - archív autorky. Vƥetky pråva vyhradené!
Viem, ĆŸe jeden produkt je ĆĄpeciĂĄlne určenĂœ na bruĆĄko, druhĂœ je vĆĄeobecnĂœ. No aj tak som ich porovnala :)
1. Čo hovorĂ­ vĂœrobca/predajca?
foto - archív autorky. Vƥetky pråva vyhradené!
 Zbavte sa pomarančovej pokoĆŸky efektĂ­vne s ĂșčinnĂœm gĂ©lom, ktorĂœ poskytuje zaručene viditeÄŸnĂ© vĂœsledky v boji proti celulitĂ­de. So zabudovanĂœm masĂĄĆŸnym aplikĂĄtorom. (popis z http://sk.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24884)
foto - archív autorky. Vƥetky pråva vyhradené!
IntenzĂ­vny zoĆĄtĂ­hÄŸujĂșci gĂ©l na bruĆĄko s kofeĂ­nom, escĂ­nom a ĆĄpeciĂĄlnymi polysacharidmi, ktorĂ© stimulujĂș ĆĄtiepenie tukov v pokoĆŸke a preventĂ­vne pĂŽsobia proti ich ukladaniu. ÚčinnĂ© lĂĄtky prekrvujĂș problematickĂ© partie a odvĂĄdzajĂș zadrĆŸiavanĂș vodu. (popis z http://www.dermacol.sk/starostlivost-o-telo/produktovy-rad/enja-zostihlujuca-starostlivost/enja-slim-gel-abdomen-reshaping)
 Ak by som sa mala orientovaĆ„ podÄŸa prĂ­Ć„aĆŸlivejĆĄieho popisu na strĂĄnke, zvolĂ­m si Dermacol.

Oriflame - Dermacol   0:1

2. Čo zloĆŸenie?
Foto zloĆŸenia Oriflame produktu nemĂĄm, preto si dovolĂ­m skopĂ­rovaĆ„ ho z internetu:
AQUA, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, TRIETHYLHEXANOIN, DIMETHICONE, POLYACRYLATE-13, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, POLYISOBUTENE, ISOMERIZED LINOLEIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM, LECITHIN, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, PROPYLPARABEN, POLYSORBATE 80, BHT, ETHYLPARABEN, ALCOHOL, PAULLINIA CUPANA SEED EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 15985, CI 14700

foto - archív autorky. Vƥetky pråva vyhradené!
AQUA, LAMINARIA HYPERBOREA EXTRACT, HYDROLIZED VEGETABLE PROTEIN, CAFFEINE, XANTHAN GUM, CYAMPOSIS TETRAGONOLOBUS GUM, ESCIN, PECTIN, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, GLUCOSE, SERINE, ARGININE, PROLINE, MENTHOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, DIETHYLHEXANOATE, GELIDIUM CARTILAGINEUM EXTRACT, TRIETHANOLAMINE, ACRYLATES /C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL (METHYL-, BUTYL-, ETHYL-, ISOBUTYL)PARABEN, SODIUM METHYLPARABEN, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, PARFUM.

Oba produkty obsahujĂș parabĂ©ny, zvyĆĄku veÄŸmi nerozumiem, hoci sa mi marĂ­, ĆŸe tam nĂĄjdeme aj niečo z prĂ­rodnĂœch zloĆŸiek, za tie parabĂ©ny majĂș mĂ­nusovĂ© body, takĆŸe stav ostĂĄva nezmenenĂœ.

Oriflame - Dermacol   0:1

3. Balenie
foto - archív autorky. Vƥetky pråva vyhradené!
Oriflame mĂĄ obal, ktorĂœ odnĂ­mete a potom aplikujete samotnĂœ produkt.
foto - archív autorky. Vƥetky pråva vyhradené!
Dermacol mĂĄ otvĂĄracĂ­ uzĂĄver, ktorĂœ sa vĆĄak pri nepozornom zaobchĂĄdzanĂ­ mĂŽĆŸe zlomiĆ„.

V tomto prĂ­pade vyhrĂĄva Oriflame.

Oriflame - Dermacol   1:1

4. AplikĂĄcia
foto - archív autorky. Vƥetky pråva vyhradené!
Oriflame mĂĄ ĆĄpeciĂĄlne masĂ­rovacie drĂĄĆŸky, vďaka ktorĂœm sa nemusĂ­te produktu vĂŽbec dotknĂșĆ„. NavyĆĄe, masĂĄĆŸ je celkom prĂ­jemnĂĄ :)
foto - archív autorky. Vƥetky pråva vyhradené!
Dermacol je klasickĂœ - nanĂĄĆĄate na ruku a potom na telo, prĂ­p. pouĆŸijete masĂ­rovaciu pomĂŽcku.

Pre praktickejĆĄie balenie znova vyhrĂĄva Oriflame.

Oriflame - Dermacol   2:1

5. VÎƈa
Oriflame vonia typicky ako takmer vĆĄetky prĂ­pravy proti celulitĂ­de a na spevnenie, ktorĂ© som skĂșĆĄala - cĂ­tite kofeĂ­n a vÎƈa nie je vĂŽbec prĂ­jemnĂĄ.
Aj z Dermacolu cĂ­tiĆ„ kofeĂ­n, je vĆĄak zjemnenĂœ citrusovou vÎƈou, ktorĂĄ je naozaj vĂĄbivĂĄ.

Oriflame - Dermacol   2:2

6. Cena
Oriflame som si kĂșpila v akcii za 6,90 €, odvtedy som ho nevidela lacnejĆĄĂ­ ako 11 € (katalĂłgovĂĄ cena), momentĂĄlne stojĂ­ 13,90 €.
Dermacol som dostala na testovanie, jeho cena podÄŸa e-shopu (ja mĂĄm starĆĄie balenie, obsahovo vĆĄak ide o to istĂ©) je 7,24 €, v DM alebo v 101 drogĂ©rii ho mĂŽĆŸete dostaĆ„ aj so zÄŸavou.

Oriflame - Dermacol   2:3

7. Účinok
Ako som pĂ­sala v Ășvode prĂ­spevku, na schudnutie a spevnenie krĂ©mik nestačí! Ak chcete naozaj pevnejĆĄiu postavičku, musĂ­te sa vzdaĆ„ pochĂșĆ„ok a začaĆ„ sa hĂœbaĆ„! TakĆŸe ĆŸiadne prĂĄzdne cukry hlavne v obdobĂ­ dozrievania ovocia a zeleniny :) Raz za čas vynechajte prĂ­lohu a nahraďte ju oblohou, najlepĆĄie čerstvou bez Ășpravy. 
KeÄĆŸe moja prĂĄca je orientovanĂĄ skĂŽr na psychickĂș zĂĄĆ„aĆŸ, zvyknem kaĆŸdĂœ deƈ aspoƈ hodinku aktĂ­vne hraĆ„ bedminton. TieĆŸ som si kĂșpila kolieskovĂ© korčule, na ktorĂœch sa učím jazdiĆ„ :) V lete mĂĄte mnoho moĆŸnostĂ­, ako sa hĂœbaĆ„, stačí aj obyčajnĂĄ turistika :)
V tomto bode sĂș oba prĂ­pravky na rovnakej Ășrovni.

Test vyhral produkt od Dermacol 3:2 k Oriflame. Ak by som si znova kupovala produkty na spevnenie, kĂșpim si Dermacol, rad Enja, najmĂ€ kvĂŽli vĂŽni a niĆŸĆĄej cene.

AkĂ© sĂș vaĆĄe tipy a triky na spevnenie?

2 komentĂĄre:

  1. a čo takto ?
    http://www.dermacol.sk/starostlivost-o-telo/charakteristika/stihle-a-pevne-telo/enja-cryo-cellu-slim
    chystĂĄm sa ho vyskĂșĆĄaĆ„

    OdpovedaƄOdstråniƄ
  2. cvičím a maĆŸu, samotnĂœ krĂ©m fakt nic neudělĂĄ, ale určitě mĆŻĆŸe napomoct a je to s nĂ­m větĆĄĂ­ sranda a ƙíkĂĄm si, ĆŸe dělĂĄm jeĆĄtě o něco vĂ­c :) jinak jsem o něčem podobnĂ©m nedĂĄvno taky psala na blogu, mĆŻĆŸeĆĄ se mrknout :)

    Little Gem

    OdpovedaƄOdstråniƄ

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]