Post Page Advertisement [Top]

Určite aj vy máte pri posteli produkty, bez ktorých nezaspíte :) Teda tento príspevok nebude o čistení pleti, tela či zubov, ale o dvoch produktoch, ktoré musím mať každý večer na sebe, inak zaspím len keď som totálne K.O. :) - pôjde o balzam na pery a krém na ruky.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

V súčasnosti používam tieto dva produkty.
Aké sú?




1. Anti-aging krém na ruky NONIQUE
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Fanúšikovia BIO produktov sa potešia, pretože značka Nonique je Bio :) Spočiatku mi trošku vadila tá vôňa a nemohla som mať ruky blízko pri nose, lebo mi z tej vône bolo nevoľno. No po druhom - treťom použití to už bolo presne naopak, vôňa sa mi zdala príjemná a zdá sa mi taká doteraz :)
V čom je výninočný? Napriek tomu, že ide o BIO produkt, jeho cena je cca podobná cenám krémov na ruky v drogérii - okolo 4 €, na notino.sk stojí 3,75 € za 75 ml balenie.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Jeho zloženie je tiež veľmi zaujímavé:
foto - www.bio-market.sk
Krémik je príjemný hustý, no napriek tomu sa rýchlo vstrebáva a pokožka po ňom nie je mastná. Stačí mi jedna aplikácia a ruky cítim hydratované po celý deň :) Ak budem objednávať z notino.sk, tento krémik mi skončí v košíku ;-) Nonique má však v portfóliu mnoho skvelých BIO produktov ;-) Tak určite vyskúšajte aspoň jeden ;-) neoľutujete, pokiaľ máte rady BIO a ovocné vône.

2. Balzam na pery so včelím voskom AVON
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Balzam som si kúpila už dávnejšie, asi začiatkom tohto roku, ale presne si to naozaj nepamätám :) No stál v poradovníku, kým spotrebujem ostatné vecičky :-D Balzam veľmi príjemne vonia a pery pekne vyživuje. Jedinou nevýhodou je aplikácia, ktorá môže pôsobiť trošku nehygienicky, ale mne takéto produkty nevadia. Vždy do nich strkám len čisté prsty :-D
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
15 ml balenie ma stálo niečo okolo 2 - 3 € (presne si naozaj nepamätám). Používam ho už dlhšie a ubúda z neho veľmi pomaly. Nemusí sa používať len na pery, ale aj na iné suché miesta (napr. lakte a pod.) :)

Ktoré dva produkty máte vy pri posteli a používate ich každý večer?

2 komentáre:

  1. zázračný kelímek Oriflame (mám jich teda víc, jeden v práci, jeden pořád v kabelce a jeden u postele :D) a krém na ruce, teď dodělávám nějaký Rocher a pak se vrhnu na kozí Ziaju

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balzám z Avonu mám tiež a je dokonca lepší ako ten v Oriflameu. Aspoň podľa mňa :). A ja mám vždy po ruke krém na ruky s glycerínom z Avonu a Eos balzám na pery :).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]