Post Page Advertisement [Top]

V septembri 2012 som vyskúšala vzorku BB krému, ktorá bola pribalená v časopise. Bola som spokojná! Keď som si pred časom objednala tovar z e-shopu Dermacol, zadarmo mi pribalili BB krém (keďže som mala vyššiu sumu objednávky). Tešila som sa na používanie. Keď som si ho však naniesla na pleť (podotýkam, že vyčistenú Sébium gélom, nie iba vodou), nastal šok. Čo sa stalo a ako sa zmenil môj postoj k ďalšiemu BB krému, ktorý som vyskúšala? Mám odtieň NATURAL.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Produkt sľubuje až 8 účinkov v 1 bez predchádzajúceho použitia pleťového krému. Aký je ďalší európsky BB, ktorý testujem?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Podľa popisu je vhodný pre všetky typy pleti a iný produkt by ste už používať nemuseli. Navyše, obsahuje aj SPF 30, čiže by mal byť vhodný aj na leto.
Ako som už písala vyššie, prvýkrát som skúšala vzorku v septembri 2012, teda takmer pred rokom a bola som veľmi spokojná. Neviem, nakoľko sa zmenili kvality mojej pleti a nepamätám si, aké bolo vtedy počasie.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Balenie sa mi naozaj páči, ale to je minimum, čo ma ovplyvní kúpiť si nejaký produkt. 
BB krém som skúšala viackrát v ostatnom čase a nejako sa s ním neviem stotožniť :( Po nanesení cítim hydratačný účinok, ale celá konzistencia mi príde olejovitá, a teda pre moju pokožku tabu. 
Poďme na fotorecenziu:
BEZ
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
IBA S BB
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
BB krém vôbec nekryje! Dokonca sa odvážim povedať, že zvýrazňuje nedokonalosti. Preto bol potrebný zásah korektora. Zároveň mi pekne zvýraznil mastné Téčko, takže som musela použiť aj púder.
KOMPLET
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po dolíčení som bola ako-tak spokojná. Vďaka korektoru neboli viditeľné nedokonalosti, vďaka púdru som sa neleskla.

PO 1,5 HODINE!!!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Šok však prišiel po 1,5 hodine. Všetci vieme, ako je vonku momentálne horúco, no to, že mi BB krém vydrží omnoho menej ako mejkap, ma dosť šoklo a naštvalo. Vytvoril mi farebné mapky, stmavol a príšerne som sa leskla.

Určite mu ešte dám šancu v chladnejšom období, možno ma znova poteší, nateraz je však pre mňa FAIL!

Sumárne hodnotenie:
+ hydratuje
+ rozžiaruje (vhodný pre suchšie typy)
+ SPF 30

- nezjednocuje tón pleti - vidno, keď si ho nerozotriete poriadne
- olejovitá konzistencia - normálne tam cítim niečo mastnejšie
- nekryje
- oxiduje - farba tmavne
- aj po odlíčení mám mastný pocit na tvári :/

V septembri som si ho chcela kúpiť, v máji som ho dostala ako darček k nákupu a v júni po dlhšom používaní som rada, že som si ho nekúpila. Možno však v októbri budem nadšená a možno nie a už ho nikdy nepoužijem. No trvám na tom, že to nie je BB v porovnaní s napr. Lioele :) Je to typické európske BB-čko, na leto pre mňa nepoužiteľné.

Skúšali ste?

2 komentáre:

  1. Ja mám s ním tiež zle skúsenosti zbytočne vyhodené peniaze!!!
    - riedky
    - nezjednocuje
    - po odlíčení mam stále mastnú pleť
    - je mastný
    - po 4 hodinách to až o 2 odtiene
    je hrozný
    - dala by som mu maximálne 6/10

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Katka.
    Hovoríš mi z duše. Mám s týmto BB veľmi podobnú skúsenosť ako Ty. Ja som sa priam zľakla, keď som sa videla po pár hodinách. Rozmýšľala som najprv, čo robím zle (nechcelo sa mi veriť, že by Dermacol urobil takýto prešľap), ale po pár nevydarených pokusoch putoval do koša. Tiež som ho našťastie dostala zadarmo k nákupu, inak by ma to poriadne mrzelo.
    Lenka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]