Post Page Advertisement [Top]

So slnečnými lúčmi a stúpajúcou teplotou vonku mením telovú kozmetiku :) Preferujem ovocné vône, snažím sa ich však veľmi nekombinovať. Hrabala som sa v kúpeľni a našla som niekoľko mojich voňavých favoritov na letnú sezónu (možno dovtedy objavím ešte čosi iné, toto je však z aktuálnych domácich zásob :-D).
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Z obrázku je všetko jasné. Hmm, teda všetko nie :) V skratke môj názor na tieto výrobky:

Nekombinujem tieto vône, používam ich s neparfumovanými výrobkami!


1. Telový krém J. S. Douglas - citrónový krém som dávnejšie vyhrala v parfumérii Douglas cez ich fb stránku, ale otvorila som ho až teraz. Krásne balenie, ešte krajšia vôňa. Keď sa natriem, stále sa musím ovoniavať :) Krém je pekne hustý, rýchlo sa vstrebáva do pokožky a zanecháva ju príjemne hydratovanú :) Ideálna kombinácia na leto!

2. Šampón Balea - milujem maliny a jahody a tento šampón vonia tak mňam... :) Vlasy sú po ňom prevoňané, ja ho však kombinujem s Head&Shoulders, kvôli lupinám a citlivej pokožke hlavy. Navyše, značka Balea je lacná a do konca mája dostanete 5x viac bodov za nákup aj tejto kozmetiky!

3. Kondicionér Freeman - papájový kondicionér z MysteryBoxu vonia fakt krásne! Objem som nezbadala, ale vlasy sa po ňom ľahko rozčesávajú. 

4. Prírodný krémový deodorant ylang.ylang - na tento deodorant som už zložila ódy, a aj keď som skúšala aj mätu, tento (môj 3. od ylang.ylang a určite nie posledný) si ma získal zatiaľ najviac :) Svieža vôňa citrónovej trávy dokonale ladí s vôňou telového krému od Douglas!

5. Telový píling Oriflame - nie je až taký parfumovaný, skôr naozaj minimálne, je však jemný a taký... letný :)

6. Sprchovací krém Fa - jemná vôňa fíg, mliečna konzistencia a pekná pena. Zbožňujem ovocné sprchovacie gély, ale nie sladké. Hoci som sa bála, že táto vôňa bude príliš sladká, je taká akurát. 

7. Píling na nohy Oriflame - jahody, jahody, jahody :) Keďže sa blíži sezóna vystavovania nožičiek na obdiv, píling na nohy je nutnosť. A ovocná vôňa príjemný bonus :)



Každý z týchto výrobkov patrí do cenovej kategórie lacný / prijateľná cena. Voňajú tak, že vždy, keď ich použijem, sa na chvíľu v mysli presuniem niekde na pláž alebo aspoň na kúpalisko a predstavím si letné prázdniny... :)

Máte rady voňavú kozmetiku? Ktorí sú Vaši favoriti?

8 komentárov:

  1. Ten tělový krém se mi hrozně líbí, nemůžu si pomoct, ale trochu mi připomíná balení L'Occitane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten Balea šampón si idem budúci týždeň kúpiť keďže vraj krásne vonia a milujem ovocné vône a maliny najviac ;) Aj to FA vyzerá dobre, dobrý výber ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak ja som bola s tým šampónom nespokojná. Vôňa krásna, ale vlasy ako neumyté...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow super voňavé....ten šampon mam velmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekná fotka :) Ale jeden sprch. gél by ti tam určite nemal chýbať! ;) Nedávno som totiž v DM počas akcií natrafila na anglickú značku Radox, ktorá je v UK jednička. Nemohla som odolať ich skvelým vôňam. Zobrala som si sprch. gél Eastern Spirit, ktorý ma príjemne prekvapil svojou hustou konzistenciou, ktorá sa ale ľahko rozotiera a nezanechá pokožku mastnú. Určite odporúčam!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, musím souhlasit s LeilaV, také mám moc ráda sprchové gely od Radoxu. Jsou opravdu krásně voňavé a perfektně zjemňují pokožku :) Můj oblíbený je zázvorový nebo milk and berries :) Taky za sebe rozhodně doporučuji, už se jich nevzdáš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dostala som chuť na sladké, hneď ako som zbadala fotku produktov :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sampony a sprchove gely od Baley milujem,su vonave a skvele

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]