Post Page Advertisement [Top]

Aj keď traja zamrznutí muži nás potrápili, znova to vyzerá  tak, že pomaly ale isto prichádza najteplejšie obdobie roka - leto - a s ním aj sandáliky, žabky, či bosé nohy. No po dlhej zime asi ťažko hneď vkĺznete do sandálikov bez náležitých úprav!

O chodidlá sa treba postarať pred tým, než ich ukážete svetu. Už minule som v článku o voňavých kozmetických prípravkoch spomínala aj jahodový píling na nohy. Začať treba odstraňovaním stvrdnutej kože a odumretých buniek pemzou, pilníkom a pílingom.
Potom príde na rad krémik. Ja som ich poskúšala mnoho a keď mi Dermacol zaslal testovací balíček, v ktorom bol aj krém na nohy, hneď som ho vyskúšala. Aký je?

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Keď som videla názov - HAPPY FEET, hneď mi napadol ten animovaný film o tučniakoch ... :) S krémom však nemajú nič spoločné. :-D
Krém má plastový otvárateľný uzáver, ktorý sa zvykne (pri iných krémoch sa mi to tak stalo) odlomiť, takže radšej otvárajte opatrnejšie :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Obsahuje olivový olej, vitamín E a pantenol a vonia.. tak ako detské žuvačky alebo sladký detský telový olej, ale taaak príjemne :) 
Konzistenciu má redšiu a po aplikácii sa celkom rýchlo vstrebáva do pokožky. Odporúčam možno naniesť hrubšiu vrstvu špeciálne okolo päty a na noc dať na nohy zvláčňujúce ponožky, aby ste nemali krém všade okrem nôh :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po nanesení sú chodidlá jemnejšie a po pravidelnej aplikácii je aj koža regenerovaná, upokojená a chránená :)
Môžete si ho kúpiť v drogériách alebo na nete, kde dostanete k nákupu aj nejaký darček :) 100 ml krém za cca 2,80 €.

Ako sa staráte o svoje nôžky vy?


1 komentár:

  1. mám tento istý krém..je super :)
    Ak by si chcela skúsiť šťastie a vyhrať produkty od Rimmel a Essence poď na môj blog, kde práve prebieha GIVEAWAY :)
    http://belle-katinka.blogspot.sk/2013/05/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]