Post Page Advertisement [Top]

Nepochybujem o tom, že (takmer) každá z vás má doma nejakú pleťovú masku. Nemyslela som si, že ich mám až toľko, ale tak nejak sa nahromadili :) Všetky som si kúpila prostredníctvom katalógových predajov firiem Oriflame, Avon a Yves Rocher. Ide o mix rôznych masiek, takže si možno nájdete to pravé orechové :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Aké sú tieto masky?



1. SWEDISH SPA (Oriflame) - hĺbkovo čistiaca pleťová maska s výťažkom morských rias, ktorá obsahuje aj kaolín, detoxikačný malachit a hydratačný komplex. Pokožku naozaj hydratuje a pekne upokojí. Kúpite za cca 3 - 4 € (podľa akcie) tu. Objem: 50 ml. Made in Poland.

2. MASQUE-FILM PURETÉ VÉGÉTALE (Yves Rocher) - zlupovacia čistiaca pleťová maska s extraktom z mäty na mastnejšiu pokožku. Mám rada efekt zlupovacích masiek, pekne odstráni nečistoty a zanechá pleť čistú a sviežu. Kúpite za cca 8 € tu. Objem: 75 ml. Made in France.

3. PLANET SPA MEDITERRANEAN OLIVE OIL (Avon) - mám rada kolekciu Planet Spa od Avonu. Hydratačná maska s olivovým olejom dodá pleti potrebnú vlhkosť a zanecháva ju hydratovanú a hladkú.  Kúpite za cca 5 €. Objem: 75 ml. Made in Poland. 

4. PLANET SPA TURKISH THERMAL BATHS (Avon) - pleťová maska s bahnom Rhassoul z tureckých kúpeľov Hammam. Páči sa mi efekt, ktorý pôsobí tak trošku ako omietka :-D - bahno na tvári po čase tuhne a jeho farba je svetlejšia. Pleť je po použití hebká a hydratovaná. Kúpite za cca 5 €. Objem: 75 ml. Made in Poland.

5. PLANET SPA DEAD SEA MINERALS (Avon) - toto je moja najobľúbenejšia kolekcia z Planet Spa. Bahenná pleťová maska s minerálmi z Mŕtveho mora absorbuje povrchovú mastnotu a znižuje viditeľnosť upchatých pórov. Po použití je pleť hladká a rozžiarená. Kúpite za cca 5 €. Objem: 75 ml. Made in Poland.

6. PURE SYSTEM (Yves Rocher) - hĺbkovo čistiaca pleťová maska redukuje výskyt vyrážok a čiernych bodiek, absorbuje nadbytok kožného mazu a obnovuje štruktúru pleti. O tejto maske som už písala v článku o akné boji. Kúpite za cca 2 € tu. Objem: 2 x 4 ml. Made in France.

7. SÉANCE TEINT ÉCLATANT (Yves Rocher) - táto kombinácia je úplne super, pretože ide o dva produkty v praktickom balení - píling a pleťovú masku. Obsahuje zložky rastlinného pôvodu - javorovú miazgu a výťažok z kukurice. Píling nie je drsný a maska je príjemne gélová. Kúpite za cca 2 € tu. Objem: 2 x 6 ml. Made in France. Túto masku máte možnosť získať v balíčku v mojej 2. giveaway!

Veľmi dôležité je masku aplikovať na očistenú pleť a po použití masky pleť nadopovať výživným krémom alebo použiť sérum!

Ktoré masky používate vy? Vyrábate si vlastnú masku z chladničkových zásob? :)


3 komentáre:

  1. masky moc nepoužívám, ale teď se mi doma "nahromadily" dvě ze SenzaBoxů - od Anatomicals na mastnější pleť, ta byla super, a teď o víkendu chci zkusit ananasovou od Freeman. ten Yves Rocher taky zkusím, mám ho hned u domu, tak si pro masku skočím :) mám radši tyhle v sáčku, když by mi nesedla, tak to není taková škoda jako celé tuby.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som najprv z tých Planet Spa mala vzorky :) a súhlasím s tvojim názorom - radšej mini verziu a potom veľké balenie :) Ak sadne

      Odstrániť
  2. no ja si masku akosi neviem vybrať, potrebovala by som takú čo sa zlupuje a vytiahne mi aj také čierne bodky na nose, ale neviem sa k takej dopracovat :( neviete mi niekto poradit?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]