Post Page Advertisement [Top]


Kto by nechcel mať mihalnice ako bábika? :) S riasenkou sa to nie vždy podarí, najmä vtedy, keď vám naozaj záleží na tom, aby ste vyzerali tip-top. A tak som vyskúšala umelé mihalnice. Sama by som si ich asi nikdy nekúpila, ale keď prišli v MysteryBoxe... :) Za pokus nič nedám... Iba ak vlastné nervy :-D
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Veru tak... vlastné nervy :) Čítala som a aj počula, že prvá aplikácia je problémová atď. no niet nad vlastnú skúsenosť! :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Postupovala som podľa návodu (ktorý ale v balení nebol :-D) - vybrala som mihalnice a naniesla na ne tenkú  vrstvu lepidla, trošku viac ku okrajom.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
A potom prišiel boj! Nie a nie to nalepiť poriadne, stále mi niečo odstávalo a celé viečko som mala od lepidla. No a keď som sa s tým nakoniec dobabrala zistila som, že to vôbec nevyzerá tak dobre, ako som si myslela, keďže sa mi to nejak nepodarilo (preto neuvádzam foto na očiach).
Po mordovaní sa s riasami som ich odlepila z viečok, zavrela do škatuľky a pekne krásne vyhodila do koša. Nič také už nepoužijem a nemám potrebu to držať doma!

A ako obživiť svoj pohľad? Vyskúšajte nejaké nočné sérum na mihalničky! Ja som si cca pred mesiacom kúpila novinku od Oriflame za cca 3,50 € a skúšala som ju poriadne.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Zázraky som nečakala a po mesiaci sa ani nekonali :-D Sérum aplikujete ako linku k mihalniciam a potom ešte pozdĺž rias. Zdá sa mi, že moje mihalnice sú o čosi pevnejšie, možno o mikromilimeter dlhšie a lepšie na nich drží riasenka. Pozor však pri aplikácii! Pár krát sa mi stalo, že mi ušla ruka alebo som si naniesla viac prípravku ako som mala a hneď som si musela utierať oči a použiť očné kvapky, pretože také štípanie, miestami až rezanie som v oku teda nečakala! Toto je obrovská nevýhoda produktu.

Kedysi dávno predávali v Oriflame nočné sérum na mihalnice, ale už nie je v predaji, tak rozmýšľam nad sérom od Dermacol.

Aké triky používate vy? Skúšali ste umelé mihalnice a nejaké sérum? :)

8 komentárov:

  1. Taktiež som uvažovala nad kúpou tohto séra :). Sľuboval v katalógu až zázraky a tak som si chcela počkať na nejakú recenziu. Chcem sa však spýtať, či sa ti zdajú tvoje riasy predsa len dlhšie a či sa oplatí kúpiť. Ďakujem za odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. až na to štípanie v oku sa mi zdá, že to sérum trošičku zaúčinkovalo, ale zázraky netreba čakať... :)

      Odstrániť
  2. na mojom blogu som písala o jednom drahom sére, ktoré mám doma a celej rodinke nám narástli nové mihalnice :) čo je super, a to ho ani nepoužívam každý den uba tak raz do týždna...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak ja umelé mihálnice zbožňujem ... dôležité je mať dobré lepidlo a zvyknúť si na ten pocit ... ale výsledok potom nemá na žiadnu riasenku

    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A pritom na videach Youtube to vyzera ako brnkacka... ja mam doma jedny zn. Eyelure, povodne kupene na sestrinu svadbu, ale kedze prisli az takmer dva tyzdne po (postove sluzby zase raz excelovali), stale cakaju na svoju prilezitost. Urcite o tom potom napisem.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ja uz som sa poucila ked som si dala minuly mesiac 3D riasy...dojem bol pekny, oci posobili hned vacsie ale ked po par dnoch/tyzdnoch, zacali pomaly mihalnice jedna po druhej vypadavat, uz to take pekne nebolo....No a teraz ked uz su vsetky dole, z mojich mihalnic ostala tak polka a uplne kratulinke, takze tomu nepomoze ani ta najsamlepsia riasenka....nuz, kazdy sa uci na vlastnych chybach :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takže prispejem aj s mojou skúsenostou, keďže mám skúsenosť aj so sérom, aj 3Dčkami aj s umelými. Ako prvé som vyskúšala 3D mihalnice, asi 3 týždne to vyzeralo super, týždeň keď už boli z polovice vypadané to nebola už taká sláva ale keď som to dofarbila špirálou, bolo to fajn, ďalší týždeň som si zbytky už vytrhala :D a súhlasím že vlastné mihalnice boli tak o polovicu kratšie, ako som ich mala pred 3Dčkami a prišlo akurát do predaja to sérum, mne napríklad pomohlo, zrýchlilo to rast mihalníc a nevypadávajú mi tak ako mi pred 3Dčkami. Neviem čo od toho očakávate ale moje očakávania to splnilo. Mať zdravé normálne mihalnice, veď to je ako s vlasmi, niekomu narastú pod plecia a viac nechcú rásť, to isté to môže byť aj s mihalnicami .... čo sa týka štípania - vôbec nič. No a čo sa týka umelých, kúpila som si ich sama, sama som si ich skúsila naniesť, nevravím že to šlo ako po masle ale žiadne veľké problémy som s tým nemala, asi mám na to bunky O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Umelé riasy chcú veľa odvahy, dobrej nálady a trpezlivosti..samozrejme je jasné, že ti to moc nešlo, je to hlavne o dobrom lepidle, naozaj ti neodporúčam používať to, ktoré je pribalené, lebo je malá pravdepodobnosť, že s tým niečo prilepíš...na takéto veci si treba zvyknúť a potom je to jedna radosť :) Ja som s tým tiež dlho začínala, a v podstate stále začínam, ale postupom času vidím, že to lepenie ide lepšie a jednoduchšie ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]