Post Page Advertisement [Top]

Priznajte sa, koľké by ste bez mejkapu ani kôš nešli vyniesť? :) Ja som minule išla s našou psicou na prechádzku bez akéhokoľvek mejkapu. Bolo mi to jedno až kým som nestrela pár mojich študentov a vtedy som začala cítiť, že mi chýba "moja tvár". :) Ale prežila som to ... no... :) :-D
Mejkap je pre nás dosť dôležitý, no ešte dôležitejšia je správna hygiena a doplnková starostlivosť o pleť!
Čo používam ja?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Foto vám určite napovie :)

Ráno si pleť opláchnem vodou a použijem Sébium Pore Refiner.
Po príchode z práce si pleť vyčistím micelárnou vodou Sébium H20, oči zásadne odličujem micelárkou Sensibio H20, keďže zo Sébia ma štípali oči a Sensibio je na to ako stvorené.
Večer si pleť vyčistím Sébium gélom a nanesiem krémik Global.

Na prípadné vyrážky používam sprej AntiAc. Zatiaľ očný krém nepoužívam, avšak práve som sa dostala k celkom zaujímavej vzorke, tak o očnom kréme tu ešte budete mať možnosť čítať :)

Aký je váš pleťový rituál? Ktoré produkty ste si obľúbili?


3 komentáre:

  1. ja radšej hydrabio resp. sensibio, sébium by mi síce mal vyhovovať podľa typu pleti, ale ja to mám nejaké komplikované a dosť ma suší a krémy ma poriadne nehydratujú :). inak súhlasím s tebou. ja keď mám blbú pleť (hormóny), tak sa necítim dobre ani s makeupom. za to keď to pominie a mám zdravú, peknú pleť, tak nemám problém ani bez makeupu vyjsť medzi ľudí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U mna je to rovnake :) rano moussant na nos a okolie pore refiner na zvysok global a vecer moussant sebium voda a uz len samotny global na celu tvar a oci s miceralkou

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Biodermu sensibio ružovú h2O používam a podľa mňa je najlepšia po nej je pleť krásne čistá, make up odstránený a dobre odstraňuje aj vodeodolnú maskaru a nerobí alergiu na očiach, najlepšia ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]