Post Page Advertisement [Top]

Takmer pred dvoma týždňami som si kúpila pastu aj ústnu vodu Colgate Max White One. Dokopy cca za 7 - 8 €. Reklama sľubuje belšie zuby o jeden odtieň už za jeden týždeň. Tak som si to celé pre istotu nafotila, aby som mala dôkaz sama pre seba a pre mojich verných čitateľov :) A tak sa na tomto blogu nebude testovať len dekoratívna, pleťová, telová a vlasová kozmetika, ale všetko možné :-D No patrí to k životu :)
Mojou najobľúbenejšou zubnou pastou je Elmex, ktorú ste mali možnosť získať v mojej prvej giveaway. Chcelo to však trošku zmenu a aj otestovať pravdivosť reklamy.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ako obstála zubná pasta a ústna voda Colgate Max White One po týždni používania?
Pasta má príjemnú vôňu a celkom sviežu chuť. Cenovo sa však už blíži k značke Elmex, a na tú teda nedám dopustiť.

Moje týždenné skúsenosti s Colgate Max Whote One:

+ príjemná vôňa a chuť
+ zuby sú naozaj o čosi belšie (aspoň mne sa tak zdá :-D)

- po 4 dňoch som začala mať znova veľmi citlivé zuby, takže v žiadnom prípade neodporúčam túto pastu používať dlhodobo!
- ústna voda je podobne "ostrá" ako Listerine

Nebyť toho precitlivenia zubov, bola by to veľmi fajn drogériová zubná pasta. Efekt takýchto prípravkov je, samozrejme, krátkodobý, no niekedy sa celkom hodí. Na dlhodobé používanie odporúčam skôr napr. Elmex, Lacalut alebo Paradontax :) 
Prípadne by mohlo za pokus stáť aj kombinovanie - ráno táto Colgate, večer Paradontax alebo Elmex.

Najlepšie však uvidíte rozdiel na  foto (na ktorom som naozaj veľmi vyškerená :-D) :)

Pred týždňom
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po týždni
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Mala som pocit, že rozdiel je výraznejší, ale keď sa teraz pozerám na tieto fotky, rozdiel je minimálny, ale predsa sa mi zdá, že nejaký rozdiel tam je :)

Najefektívnejšie je určite bielenie u zubára, zaručene bieliace kúry by som sama doma ani neskúšala, no bieliacu pastu obšas vyskúšam. 

Mali ste bieliacu zubnú pastu, ktorá účinkovala, ale zároveň po nej neboli zuby precitlivené?

15 komentárov:

  1. Ten efekt vidím aj ja :-) na tých tvojich fotkách. Ale správa, že máš citlivejšie zuby, ma tepotešila. Preto ostávam aj ďalej verná paste Paradontax. Najprv som mala problém s jej chuťou, ale ten pocit keď ráno vstanem a nemám žiadnu pachuť v ústach je bombovejší než o stupeň bielšie zuby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Mirka, myslela som si, že už mám vidiny z toho, ako sa snažím postrehnúť rozdiel :-D Paradontax chutí tak zvláštne, ale radšej to, ako mať precitlivené zuby :)

      Odstrániť
  2. ja tiež vidim rozdiel, hlavne pri dasnách to je belšie...no ja nedám dopustiť na zmes kokosového oleja, sódy bikarbóny a matového oleja...po prečítaní čo je fluor za svinsvo, a aké dalšie humusy sa do zubných pást pridávajú si ich nekupujem...max. tak prírodnú pastu od weledy - chutí výborne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, Mária. Prosím ťa, mohla by si nejako bližšie rozpisať, ako postupuješ pri čistení zubov? Ako si tú zmes pripravuješ a prečo je to dobré? Veľmi ma to zaujalo.
      Ďakujem.

      Odstrániť
  3. Aj ja vidím rozdiel, tiež som ju používala, citlivosť som nezaznamenala, belšie zuby trochu áno, ale nič prevratné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Kati neskúšala si sódu bicarbonu? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, kedysi dávno som skúšala, ale to už bolo dáávno :) používaš sódu bikarbónu? :)

      Odstrániť
    2. Nie ale chcela by som to vyskúšať aj keď sa bojím že mi popuká sklovina.Nestalo sa ti po tom nič zo zubami? Priateľovi som kúpila v lekárni Bielu perlu a tá mu celkom pekne vybielila :) ale tá predstava mať 20 minút v ústach tie gumené somariny :/ už teraz mám z toho husiu kožu :/

      Odstrániť
    3. Ešte stále tú pastu používam a žiadne zubné problémy (okrem zvýšenej citlivosti) som nezbadala

      Odstrániť
    4. myslela som po sode bicarbone :D dnes som videla túto colgate v akcii za 2,50 tak rozmýšľam že vyskúšam aj ja a budem to kombinovať tak, že večer bieliacu (aby učinkovala aj cez noc) a ráno elmex - tak mi to poradil aj zubár :)

      Odstrániť
    5. jaaj :-D tú sódu som skúšala dááávno a iba pár krát, tak nepamätám.- inak v TESCU majú túto pastu teraz za 2,19 € :)

      Odstrániť
  5. ja uz dlhsie pouzivam len kokosovy olej z DM-ky. ten bio kokosovy olej, dam si na kefku a vydrhem zuby-su belsie.
    ale ked tu citam s tou sodou bikarbonou,tak staci len k pol lyzicke kokos.oleja pridat stipku sody bikarbony.idem vyskusat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baby ja som si ju kupila tiez ale bez ustnej vody, a ale ma trocha iny obrazok (ale ta ista rada) a poviem vam ze som nadsena, naozaj vidim ze min o odtien ak ie o dva mi ich vybielilo, proste mam ich viditelne belsie! Bala som sa ze budem mat citlive zuby ale zatial nemam aj napriek tomu, ze v predu mam trochu odstiepene zo zuba cize som sa bala ze to bude take citlive miesto, samozrejme niekoho mozu boliet... Pouzivam ju zatial tyzden, uvidim ci mi ich este vybieli alebo nie, urcite je to lepsi a setrnejsi sposob wko soda bikarbona a citronova stava :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Baby ja som si ju kupila tiez ale bez ustnej vody, a ale ma trocha iny obrazok (ale ta ista rada) a poviem vam ze som nadsena, naozaj vidim ze min o odtien ak ie o dva mi ich vybielilo, proste mam ich viditelne belsie! Bala som sa ze budem mat citlive zuby ale zatial nemam aj napriek tomu, ze v predu mam trochu odstiepene zo zuba cize som sa bala ze to bude take citlive miesto, samozrejme niekoho mozu boliet... Pouzivam ju zatial tyzden, uvidim ci mi ich este vybieli alebo nie, urcite je to lepsi a setrnejsi sposob wko soda bikarbona a citronova stava :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]