Post Page Advertisement [Top]

v príspevku o mojom akné boji som písala o produktoch, ktoré som skúšala a veru, nebolo ich málo. Nakoniec, vďaka Bioderma akcii sa mi podarilo získať vzorky Sébium a o čosi neskôr som s Biodermou nadviazala spoluprácu a krémiky, ktoré som si nakoniec chcela kúpiť, mi poslali na testovanie :)
Ide o dva krémiky - Sébium Global a Sébium Pore Refiner.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Aké sú? Spĺňajú, čo sľubujú?

1. Sébium GLOBAL
Podľa oficiálnej stránky ide o:

Sébium GlobalSébium GlobalSébium Global

NOVINKANová generácia v starostlivosti o mastnú pokožku s akné. Inovácia Laboratoire BIODERMA, Sébium Global je prvé, ktoré účinkuje na biologickej úrovni a stará sa o príčiny a aj o dôsledky.

 Na príčiny : Vďaka unikátnej patentovanej kombinácii Bakuchiol + brevet Fluidactiv® sa pokožka učí regulovať kvalitu ale aj množstvo v nej obsiahnutých mastných kyselín, aby sa kvalita kožného mazu priblížila kvalite zdravej pokožky a tým efektívne predchádzala vyrážkam a čiernym bodkám.Na dôsledky : Kombináciou dermatologicky aktívnych zložiek ako AHA estery, kyselina salicylová a kyselina citrónová, napomáha náprave kože odstránením vyrážok a čiernych bodiek, zatiaľ čo glukonát zinku v spojení s enoxolónom upokojuje a znižuje začervenanie spojené so zápalovým procesom.
 Koža je čistá, zvláčnená a vznik jaziev je potlačený.
 Ľahká textúra Sébium Global účinkuje rýchlo a zanecháva kožu jemnú a upokojenú.
 Nekomedogénne Sébium Global sa vyznačuje výbornou toleranciou.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Najprv som používala vzorku ráno aj večer na očistenú pleť a akurát, keď som vzorku spotrebovala, mi prišlo plné balenie, takže som pokračovala v "kúre". Global som používala takmer mesiac a ešte stále ho používam, aj keď v súčasnosti už len večer. Má jemnú krémovo-mliečnu konzistenciu, 5 ml vzorkové balenie mi vydržalo cca 4 dni.
Aký je?

Plusy
+ nedráždi pokožku
+ okamžitý matný efekt
+ po 2 týždňoch používania poznateľne menej čiernych bodiek a vyrážok
+ pokožka nie je suchá a netvorili sa mi ani šupinky
+ pleť nie je červenkastá ani na problémových miestach

Mínusy
- trošku pocit napnutej pokožky, ale ten sa po chvíľke stráca
- cena

Napriek trošku vyššej cene (cca 15 €) sa ale oplatí sa investovať, pretože som nič podobne kvalitné v lacnejšej kozmetike doposiaľ nenašla a to som hľadala dlho a dôkladne.


2. Sébium Pore Refiner

Podľa oficiálnej stránky ide o:

Sébium Pore refinerSébium Pore refinerSébium Pore refiner

Aktívne sérum na okamžité stiahnutie kožných pórov. Prebytok kožného mazu, stres, fajčenie, znečistenie ... To všetko prispieva k rozšíreniu a deformácii kožných pórov. Experti na pokožku a biológiu spoločnosti BIODERMA, vyvinuli Sébium Pore Refiner.Tento koncentrát zlepšuje vzhľad pokožky, jej štruktúra sa stáva jemnejšou, hladšou, jasnejšou, póry sa stiahnu a sú menej viditeľné.  Exkluzívny patentovaný komplex Fluidactiv® udržiava kvalitu kožného mazu a zabraňuje tak opätovnému upchávaniu pórov.

 Antioxidanty udržujú lesklosť pleti.
 Jemná tekutá textúra séra Sébium Pore Refiner sa ihneď po nanesení vstrebáva a zanecháva príjemný hladký povrch.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pore Refiner som začala používať namiesto podkladového krému a neviem si ho vynachváliť. Je gélovej konzistencie a ihneď sa vstrebáva. Nanášam si ho aj pod kórejský BB krém a efekt vydrží omnoho dlhšie ako v pôvodnom (=rannom) stave.

Plusy
+ okamžité vstrebávanie sa
+ efekt zamatovej pleti
+ stiahnuté póry
+ nedráždi pokožku
+ výborný ako podklad pod mejkap - vďaka tomu mejkap dlhšie vydrží

Mínusy
- cena

Pri Pore Refiner som necítila žiadne napnutie pokožky, tak ako jediné negatívum vnímam cenu (cca 15 €), ale znova tvrdím, že sa oplatí investovať. Cca takú sumu zaplatíte aj za lepšiu podkladovú bázu, tá sa však o čistotu pórov nestará :)


Aj keď mi produkty Bioderma zaslala na testovanie, moja recenzia je objektívna a uviedla som všetky reálne postrehy, ktoré som počas doby používania krémov na sebe pocítila. Krémiky doteraz používam každý deň, a to - Pore Refiner ráno, Global večer :)
Neodstránili síce vyrážky ihneď (toto asi nedokáže žiaden krém, na to mám AntiAc, ktorému to aj tak trvá dva - tri dni), ale po pravidelnom používaní som mala vyrážok omnoho menej. Viem, že ste mi mnohé písali, že mám na foto bezproblémovú pleť, verte však, dlho vyberám fotky, ktoré zverejním a snažím sa fotiť najmä v období, keď mám nevýrazné akné :)

Krémiky zároveň vyhlasujem za TOP produkty na máj 2013!

Skúšali ste krémiky z radu Sébium? Po H20 a géli som si zamilovala aj Global a Pore Refiner :)


10 komentárov:

  1. Global mám rada, ale bojím sa ho dávať na nos, aby mi pod make upom ktorý si dávam na nos, nerobil šupinky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som nemala ani náznak šupinky, tak odporúčam prekonať strach a aspoň vyskúšať :)

      Odstrániť
  2. Já jsem na Global dostala od své pleti nepříjemnou odpověď, pálila mě, ale Pore Refiner mi sedí, jen mi na něm vadí, že nehydratuje, takže pod něj musím používat ještě jiný krém...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cena je docela vysoká, na to že je v balení pouze 30 ml... ale uvidíme za několik týdnů, jaké to bude mít celkové efekty... :)

      Odstrániť
  3. Mala som v lekarni stastie na testovanie pokozky dost dobrou technologiou Bioderma. Odporucili mi pouzivat krem na zmatnenie, pure refiner, a sebium AL. Ked nemam dobry pocit na tvari a som doma nenalicena dam si pure refiner aj pocas dna, fakt zanecha na pokozke super pocitInac bezne si ho davam tiez pod make-up, resp. BB je fakt super. Rada sebium je na mastnu pokozku, resp. T zonu ta prava a tiez som zatial nic lepsie nenasla.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oba produkty sú super, mne veľmi pomohli a tak celkovo Bioderma je super kozmetika aj keď drahšia ale naozaj kvalitná a pomáha pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Katka, prosím Vás, chcela by som sa spýtať, píšete, že na vyrážky máte "antiac", ..O aký krémik sa jedná? Ďakujem za odpoveď.Eliis

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Antiac je sprej - písala som o ňom tu: http://mycosmetictests.blogspot.sk/2013/02/acne-never-ending-story-problem-solved.html , ale mám aj čistiaci pleťový gél, o tom som sa zmienila tu: http://mycosmetictests.blogspot.sk/2014/05/ked-nechceme.html

      Odstrániť
  6. Ahoj Katka, chcela by som sa opytat ci si davas este aj nejaky denny krem spolu s pore refinerom,resp.aky by mal byt postup-najprv pore refiner a potom krem alebo opacne? Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, momentálne síce Pore Refiner nepoužívam, ale keď som ho používala, nedávala som si už žiaden ďalší krém.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]