Post Page Advertisement [Top]

Dr.Hauschka je vysokokvalitná biokozmetika (áno, bio je teraz IN :)) z Nemecka. Ponúka telovú, pleťovú, vlasovú, ale aj dekoratívnu kozmetiku.
Tento krémik som vyhrala v súťaži so Senzaboxom na ich fanúšikovskej stránke na facebooku v Senza súťaži. Balíček bol naozaj pekný - krém bol zabalený v mini papierovej taštičke.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sprchovací krém má objem 150 ml a podľa informácií na nete stojí okolo 8 €. Balenie je praktické a čo efekt?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Podľa etikety veľmi lákavé zloženie. Bola som veľmi pozitívne prekvapená z jeho konzistencie. Niektoré "mazacie" prípravky sú redšie ako tento sprchovací krém.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Kvapka držala tvar aj keď som rukou všemožne hýbala :) 

Vôňa je naozaj svieža, ale jedna jej zložka mi vadí a pôsobí na mňa tak zdravotnícko-kúpeľne - ako nejaký prípravok, ktorý sa používa v liečebných kúpeľoch - nie príliš príjemná, ale ani dráždivá. Pokožku pekne vyživí a hydratuje, takže sa po sprche nepotrebujem nutne natierať, hoci pokožka po zime nutne potrebuje mazanie, po sprche s týmto výrobkom môžete krémovanie sa obmedziť na pár krát týždenne, teda ak nemáte extrémne suchú pokožku..
Vo vôni a efekte ho tromfol už len jediný prípravok na sprchovanie, ktorý som skúšala vďaka Senzaboxu - sprchovacia pena od Rituals.

Sumár:
+ hydratuje pokožku
+ po sprche sa nemusíte natierať krémami
+ svieži pocit

- cena
- trošku zvláštna vôňa (na ktorú som si ale po čase zvykla)

Vadí mi len tá cena, 8 € sa mi zdá za sprchovací krém dosť :/ Ďakujem Senzaboxu za možnosť vyskúšať tento výrobok, pretože je fakt skvelý! 

Skúšali ste prípravky Dr.Hauschka?


5 komentárov:

  1. píšem do wishlistu, lebo neexistuje žiaden sprchový gél na svete, ktorý by mi nevysušil pokožku, musím jednoznačne vyskúšať!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ešte som sa k ich skúšaniu moc nedostala, ale počula som veľa dobrého, tak stále viac a viac sa odhodlávam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A to jsi nezkoušela ten Vilín, to je teprv sprchová pecka! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dr. hauschka som este neskusala, ale prvykrat som o tejto znacke pocula od mojej milovanej Lisy Eldridge :)

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuto znacku som este neskusala, ale uprimne, hoci je to BIO, za 150ml sa mi zda cena 8 EUR dost vysoka. Za seba mozem vrelo odporucit prirodnu kozmetiku Radox z Velkej Britanie. Pouziva najroznejsie prirodne ingrediencie, ktore su vdaka svojim vynimocnym vlastnostiam vhodne vzdy pre urcity typ relaxu. Napriklad maju sprchovaci gel i penu do kupela s obsahom zazvoru a vanilky. tato kombinacia mi pride velmi zaujimava hlavne kvoli zazvoru, ktory je vyznamny vdaka svojim antibakterialnym a antiseptickym ucinkom. Vdaka nim prinasa velmi rychlu ulavu pri prechladnuti , navyše tíši bolesť a prehrieva svalstvo. Zazvor tiez pomaha obnovit prirodzene obranyschopnost pokozky. no a k tomu prijemna sladka vona vanilky, ktora povzbudzuje mozgovu cinnost a vyznacuje sa mimoriadnou schopnostou harmonizovat organizmus. Gel sa predava v 250ml baleni a stoji asi 2,39 EUR! Co je uzasny pomer cena vs kvalita :-) Za seba teda Radox vrelo odporucam a nie len kvoli cene. Vyskusajte, uvidite :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]