Post Page Advertisement [Top]

A tá zima bola veruže dlhá! Sestra hľadala v drogérii nejaké produkty - šampón a kondicionér na vlasy, ktorý by ich trošku obživil. A tak našla tieto dva produkty za 3,90 €/á.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Oba produkty sú od Gliss Kur, ktoré sa mi už dávnejšie osvedčili, keď som chcela vlasy vyživiť. Šampón je z kolekcie Oil Nutritive, nezmývateľný kondicionér je z kolekcie Ultimate Oil Repair. Aké sú a ako ich hodnotíme my dve sestry? :)
Podľa stránky je kolekcie OIL NUTRITIVE:
Bohatá receptúra so 7 vyživujúcimi regeneračnými olejmi regeneruje vlasy po celej dĺžke a končeky chráni pred štiepením. 

OIL NUTRITIVE regeneruje vlasy po celej dĺžke, chráni končeky pred štiepením a vlasom dodáva nový lesk. 
Pre zdravé končeky a zdravo vyzerajúci lesk vlasov
Široký ošetrujúci rad produktov OIL NUTRITIVE je vhodný najmä na dlhšie vlasy náchylné na štiepenie končekov. 
7 vyživujúcich olejov intenzívne chráni končeky vlasov a dodáva im zdravý lesk. Navyše, regeneračná receptúra s vlasom identickými zložkami dôkladne regenerujú vlasy. 
Mal by znižovať štiepenie vlasov a chrániť pred poškodením. Neverím, že existuje produkt, ktorý zacelí rozštiepené končeky a podľa mojich doterajších skúseností pomôžu naozaj už iba nožnice. Šampón však veľmi príjemne vonia. Po použití vlasy neelektrizujú a sú na pohľad krajšie, živšie. Ja však musím hocijaký šampón kombinovať s Head&Shoulders kvôli mojej citlivej pokožke a tvorbe lupín.

Mám rada sprejové kondicionéry a tento je jeden z dvojzložkových:

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


Kolekcia ULTIMATE OIL REPAIR je:

Inovácia vo vlasovej regenerácii s tekutým keratínom intenzívne ošetruje vlasy a obnovuje vlasovú štruktúru.

ULTIMATE OIL ELIXIR je zlatým štandardom vo vlasovej regenerácii určený na veľmi namáhané a lámavé vlasy. Receptúra s ošetrujúcim olejovým elixírom a čiastočkami zlata ponúka nevídanú regeneračnú silu a znižuje lámavosť vlasov až do 95% - pri pravidelnom a správnom používaní šampónu, kondicionéra a kúr.
Intenzívna ošetrujúca starostlivosť a ochrana proti lámavosti vlasov.
ULTIMATE OIL ELIXIR  s ošetrujúcim olejovým elixírom vlasy regeneruje, dodáva im silu a zabraňuje lámavosti vlasov. Obnovuje vlasovú štruktúru a vlasy zanecháva intenzívne ošetrené.
Inovácia vo vlasovej regenerácii s ošetrujúcim olejovým elixírom a čiastočkami zlata dôkladne ošetruje poškodenia vlasov a vypĺňa trhlinky na povrchu vlasov. Pre vlasy ako znovuzrodené.
Koncidionér príjemne vonia a naozaj uľahčuje rozčesávanie. Nejakú extra ošetrujúcu starostlivosť som nespozorovala, ale po pravidelnom používaní sú vlasy na pohľad aj dotyk zdravšie :) S použitím to však nepreháňajte, keďže ide o bezoplachovú starostlivosť neaplikujte ju ku korienkom, vlasy vám tak rýchlejšie zmastnejú. Vaše vlásky budú po zime pekne zregenerované a pripravené vystavovať sa na jarnom slniečku ;-)

Produkty Gliss Kur mám rada a mám overené, že naozaj vlasy zreparujú. Aké skúsenosti máte vy? :) Tieto dva produkty odporúčame ja aj moja sestra Miška ;-)



4 komentáre:

  1. Tieto spreje mám veľmi rada, takže skvelý výrobok.A šampón je super, len až príliš vyživuje vlasy a mne sa prosto po ňom viac mastili, takže som ho zo svojej zbierky rýchlo vyradila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s premasťovaním musím súhlasiť, preto šampóny často striedam

      Odstrániť
  2. Mne Gliss Kur nesadol, takze som ho vynechala, ale samozrejme ze je to individualne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám dlhé vlasy po pás a žltý Gliss kur MILUJEM!!!
    Hlavne kondicionér... Bez neho skoro neviem vlasy ani rozčesať a s ním je to ľahučké :) Aj mne sa troška mastili vlasy, raz za čas to prestriedam (jedno použitie s priateľovým head&shouldersom :D)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]