Post Page Advertisement [Top]

Zálusk na tento malý zázrak som si robila už pomerne dlho, najmä po tom, čo som si prečítala recenziu na Zuzkinom blogu. A tak som vošla do 101 drogérie a keď som videla, že stojí len 4,69 €, tak som dlho neváhala :) Kúpila som si odtieň 221, trošku tmavší, ale ostatné sa mi zdali príliš svetlé. V e-shope je však odtieňov požehnane, dokopy až 14, takže si vyberie určite každá z vás :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Popis na oficiálnej stránke www.dermacol.sk:
MAKE-UP COVER

Vodeodolný extrémne krycí make-up



35 hodnotenie
  • BENEFITY Hypoalergénny – vodeodolný, bez konzervantov, SPF 30
  • KRYCIA SCHOPNOSŤ Najvyššia
  • VZHĽAD Veľmi profesionálny, vhodný pre fotenie, na kameru, špeciálne príležitosti (ples, svadba a pod.), príp. ako „kamufláž" pri odstránení farebných nedostatkov pleti
  • TYP PLETI Pre všetky typy pleti

Klinicky testovaný, extrémne krycí Make-up Cover vznikol ako jeden z prvých krycích make-upov v Európe i vo svete. Jeho receptúra bola vyvinutá vo Filmových štúdiách Barrandov v Prahe pre potreby profesionálnych vizážistov a potom predaná do Hollywoodu.

Jedinečná krémová konzistencia s obsahom 50 % pigmentov zakryje farebné nedostatky pleti, vyrovná ich a dodá pleti zamatovo matný vzhľad. Poskytuje jej intenzívnu ochranu pred UV žiarením (SPF 30) a škodlivými vplyvmi prostredia. Možno ho použiť na celú tvár i telo, na farebnou korekciu, na zosvetlenie či stmavenie tónu pleti alebo na profesionálny make-up - fotografovanie, modeling, slávnostné príležitosti a pod. Má dlhotrvajúci účinok a umožní prekrytie ako drobných, tak aj rozsiahlejších kožných nedostatkov - kruhov pod očami, jazvičiek, pupienkov, strát pigmentu, farebných škvŕn a pod. Vylepšuje vzhľad unavenej pleti, stratu jasu, nezjednotenú a bledú pokožku. Nanáša sa na podkladový krém a možno ho kombinovať s inými make-upmi radu Dermacol.
A čo môj názor?
Postupovala som podľa návodu a podľa rád bloggeriek - najprv som naniesla pleťový krém, potom podkladovú bázu (použila som tú od Mary Kay) a až potom mejkap, ktorý som rozotierala špongiou. Nakoniec som celé dielo zafixovala neviditeľným púdrom, o ktorom ste si mohli prečítať tu
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Aj keď ho väčšina odporúča používať ako korektor (a je to fakt perfektný korektor), ja som ho pár krát vyskúšala aj na celú tvár :) A efekt? Možno to na fotke až tak neukáže, ale ja som sa pri pohľade do zrkadla cítila ako porcelánová bábika s dokonalou pleťou.

Nenalíčená tvár (s nanesenou podkladovou bázou) 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
+ mejkap
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
= dokonalý výsledok
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
S efektom som nadmieru spokojná, hoci ako mejkap ho často používať samostatne nebudem, skôr na príležitosti, prípadne kombinovať s nejakým ľahším. Predsa len, na denné nosenie nie je vhodný.

Moje hodnotenie:

+ dokonalé krytie (vraj prekryje aj tetovanie!)
+ vhodný aj pre alergikov
+ vodeodolný
+ SPF 30
+ pleť je tesne po nanesení pekne matná (lesknúť som sa začala cca po 4 hodinách!)
+ stačí máličko a nalíčite si celú tvár
+ naozaj luxusné balenie (krásna škatuľka a tá zlatá farba.. wow)
+ cena (nestretla som sa s mejkapom, ktorý toto dokáže a stojí tak málo!)
+ balenie mejkapu - musíte ho otvoriť pomocou vrchnáčika ako niektoré zubné pasty, a tak máte 100% istotu, že ho nikto pred vami neskúšal :)
+ pleť je farebne zjednotená
+ balenie vydrží fakt dlho

- nestláčajte tubu príliš, lebo vám zbytočne vytečie veľa mejkapu
- je trošku hustejši, a tak pred aplikáciou na tvár odporúčam zahriať na ruke
- môže pôsobiť trošku umelo, preto ho dôkladne rozotrite!
-  nepoužívajte denne

Značka Dermacol sa mi nejako začína  dostávať pod kožu. Všetko sa to začalo dokonalým púdrom Invisible fixing powder a pokračuje to týmto mejkapom! Som rada, že som vďaka bloggerkám narazila na tento mejkap a kúpila si ho :) Dokonca by som povedala, že tento produkt ašpiruje na TOP mesiaca APRÍL!!!

Skúšali ste Make-up Cover? :)

8 komentárov:

  1. No vidím, že názor máš podobný ako ja...je to fakt až taký malý zázrak,ale určite nie na bežný deň...akurát mne sa ako korektor moc neosvedčil(čo sa okolia očí týka), pretože sa mi usádzal do vrások.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý deň, chcem sa opýtať viac vecí :)
    1.Prečo sa nemá používať denne? Ja ho používam každý deň :D
    2.S akou špongiou ste ho rozotreli a kde sa dá zohnať? :) (obchod, cena)
    3.Musí sa pod tento make up používať podkladová báza?
    Inak máte krásny blog, a ste úžasná blogerka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 1. podľa mňa je na denné nosenie príliš hutný :) na deň odporúčam niečo ľahšie
      2. s klasickou špongiou na mejkap, kúpite hocikde v drogérii (ja som použila tú, ktorá mi prišla v marcovom MysteryBoxe - článok na blogu)
      3. v návode píšu, aby sa použila podkladová báza, podľa mňa je to lepšie, zamedzí sa tak usadzovaniu mejkapu do pórov a mejkap vyzerá aj vydrží lepšie, ak použijete podkladovú bázu

      ĎAKUJEM ZA POKLONU ;-) Veľmi si to cením :)

      Odstrániť
  3. ja mám ten istý odtieň, problematickú pleť, a veru by som ho na celú tvár nepoužila nikdy. Stačí jedna šupinka a urobí z nej giganta, nepomôže ani báza, ani krém, ani tisíc silikónov. Keď mám zlú pleť, a dám si Make up Cover, vyzerám ešte horšie. Keď mám pleť OK, nevidím dôvod používať tento prudký nános, keď to zvládnem s tónovacím krémom a korektorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja ho mam a pouzivam ako korektor, preto mam bledsi odtien ako mam plet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj chcem sa ťa opýtať či tento make up vydrží aj vodu ? :-) lebo nemám peknú pleť a v lete na kúpaliská sa bojím ísť bez make upu :-) sluší ti to ;-) pekné líčenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, je vodeodolný, ale na kúpalisko v žiadnom prípade neodporúčam, pretože je príliš hutný a ťažký. V kontakte so slnkom sa akurát tak pekne roztečie, keďže predpokladám, že sa chceš opaľovať. Skôr skús opaľovací krém s tónovacou zložkou, napr.: http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/532.html budem o ňom písať na blogu :)

      Odstrániť
  6. no tak tento zázrak si pôjdem asi kupiť aj ja .. cena v pohode a na také drobne nedostatky bude super :) super recenzia.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]