Post Page Advertisement [Top]

Vďaka facebooku Nivey pre ČR a SR som videla možnosť testovať výrobky, a tak som sa skúsila prihlásiť.  Testovanie tam prebieha dosť často, takže neváhajte a sledujte stránku pravidelne :)
Potešila som sa, keď mi prišiel mail, že ma vybrali ako testerku čistiacej peny, pretože som nič také ešte neskúšala :) A keďže mám zmiešanú pokožku, prišiel mi modrý variant pre normálny až zmiešaný typ. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Podľa popisu na stránke nivea.sk:

NIVEA Osviežujúca čistiaca pleťová pena Aqua Effect obohatená o vitamín E a aktívnu látku HYDRA IQ účinne čistí pleť do hĺbky. Je špeciálne vyvinutá pre potreby normálnej až zmiešanej pleti.

AKO FUNGUJE
  • Hĺbkovo čistí a zároveň pleť hydratuje. 
  • Nadýchaná pena s decentnou vôňou premení bežné čistenie pleti na príjemný zážitok. 
  • Osviežujúce zloženie vitalizuje pleť. 

VÝSLEDOK:

Vaša pleť bude hĺbkovo vyčistená a svieža.
POUŽITIE

  • Po aplikácii zloženie okamžite napení.
  • Penu nanášajte končekmi prstov na tvár, krk a dekolt. 
  • Jemne vmasírujte krúživými pohybmi smerom hore a opláchnite vlažnou vodou.  
  • Vynechajte citlivú oblasť okolo očí.

Pre optimálny výsledok používajte celý rad výrobkov NIVEA pre normálnu až zmiešanú pleť.

Filozofia NIVEA:
Zloženie výrobkov NIVEA je inšpirované prírodou, a preto dosahuje vysokú účinnosť a podporuje prirodzenú krásu Vašej pleti.

Penu som testovala poctivo - raz - dvakrát denne, väčšinou večer, niekedy aj ráno. Spočiatku som bola nadšená, lebo:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

  • krásne vonia
  • aplikácia je jednoduchá
  • stačí raz stlačiť a dávkou vyčistíte celú tvár a krk
  • príjemne hydratuje pokožku
  • nevysušuje pleť a zanecháva ju vláčnu


Približne po týždni používania som však zbadala prvé chybičky krásy tohto produktu:

  • po pravidelnom používaní bola moja pleť nedokonale vyčistená
  • vo väčšej miere sa mi začali objavovať čierne bodky
  • v oblasti brady sa mi dokonca vyhodili zapálené vyrážky, s ktorými bojujem už týždeň, a to som pred používaním mala čistú pleť


Suma sumárum mi čistiaca pena viac uškodila ako pomohla. Jednoducho nedokázala moju pokožku dostatočne vyčistiť, a tak sa mi moja tvár pomstila... Používam síce ešte aj pleťovú vodu Sébium od Biodermy, ale pena jednoducho nestačí. 

Príjemne osviežila, používala by som ju možno cez deň v lete na osvieženie pokožky pri horúčavách, ale na denné čistenie určite nie, takže ju musím ohodnotiť pre mňa ako nevyhovujúcu, ale nie úplne zlú - 4 (hm...). Možno pre ženy s citlivou pleťou a bez akné by bola skvelá, mne však nepomohla.
V súčasnosti pokukujem po pleťovom géli Sébium, tak ak nájdem v lekárni stále akciové balenie 400 ml za cenu malého, určite si ho kúpim ;-)

Skúšali ste Nivea penu? Boli ste spokojné?

8 komentárov:

  1. Ja som sa hlásila tiež na testovanie, no neúspešne. Po tvojej recenzii som aj čiastočne rada že ju netestujem, lebo ja mám problémy s pleťou a nechcela by som aby sa mi pleť zhoršila. A ak plánuješ si kúpiť Sébium gél - určite ti ho odporúčam - používam ho už zhruba pol roka aj s micelárkou. Z rady Sébium používam množstvo výrobkov - ak chceš navštív môj blog dočítaš sa o nich na ňom Boggerka_Dada

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za komentár! O géli Sébium som čítala len chválu, ale u nás nie sú partnerské lekárne, tak keď pôjdem cez víkend do Prešova, dúfam, že na nejakú ešte natrafím ;-) Tvoj blog si idem pozrieť! :)

      Odstrániť
    2. Ja moc nenakupujem výrobky v lekárni no najčastejšie využívam e-shop Biodermi http://www.bioderma-sk.sk/,výrobky sú tam o niečo lacnejšie a dá sa s nimi aj dohodnúť ak sa vyskytne nejaký problém. :)Ja ďakujem za nového čitateľa, keďže som nováčik v blogovaní :)

      Odstrániť
  2. Mala som túto penu v ružovom variante, aj mi pomáhala, ale odkedy používam od Biodermy Sebium vodu, prestala som používať všetko ostatné. A bohato mi stačí a pleť mám ešte lepšiu ako pri desiatkach iných výrobkov.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto presne sa aj mne deje z nivea produktov. Najskôr šupa a potom vyrážky. Nechápem.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Našla som jej alternatívne využitie :) umývam v nej špongie na mejkap a štetce :) celkom pekne ich to čistí a ešte aj voňajú :) Keďže na tvár si to už nedám :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Len aby tým bez akné, akné nevytvorila..

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]