Post Page Advertisement [Top]

Znova som zbadala výzvu na facebook stránke Biodermy a zaregistrovala sa v súťaži, kde mohlo a zrejme ešte stále aj môže 3000 ľudí dostať balíčky vzoriek. A ten mi práve dnes došiel. Teší ma to o to viac, že som v balíčku mala vzorku krému, ktorý chcem vyskúšať :) Pre tých z vás, ktorí ešte nezaregistrovali, môžete skúsiť šťastie tu.
A čo bolo v balíčku?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V balíčku (priehľadná plastová taštička)  bolo:
- 10 ml Sébium Gel moussant (ten, ktorý som si nedávno kúpila v lekárni v akcii 500 ml balenie)
- 5 ml Sébium Global
- 2 ml Sébium Pore Refiner
- zákaznícka kartička a leták

Ak ste balíček vzoriek nedostali, neváhajte a skúste si vypýtať vzorky v lekárni, alebo si rovno kúpte 10 denný program, ktorý obsahuje 20 ml micelárku, 15 ml AKN fluid a 15 ml exfoliačný peelingový gél napr. tu ale aj v každej partnerskej lekárni.
Najmä ten Sébium Global ma neskutočne potešil. A čo tieto výrobky dokážu? Podľa priloženého letáku a webovej stránky Biodermy:
Sébium MoussantSébium MoussantSébium Moussant
Penivý gél (tekutý syndet) na každodenné čistenie zmiešanej alebo mastnej pokožky.
 Sébium Moussant je zložený z nedráždivých látok, jemne čistí pokožku.
 Sébium Moussant znižuje vylučovanie mazu a čistí pokožku vďaka komplexuFluidactiv®, ktorý reguluje tvorbu a kvalitu kožného mazu.
 Umývací základ neobsahuje mydlá, je veľmi dobre tolerovaný pokožkou a nedráždi oči.
 Sébium Moussant nespôsobuje tvorbu komedónov.
Sébium GlobalSébium GlobalSébium Global
NOVINKANová generácia v starostlivosti o mastnú pokožku s akné. Inovácia Laboratoire BIODERMA, Sébium Global je prvé, ktoré účinkuje na biologickej úrovni a stará sa o príčiny a aj o dôsledky.
 Na príčiny : Vďaka unikátnej patentovanej kombinácii Bakuchiol + brevet Fluidactiv® sa pokožka učí regulovať kvalitu ale aj množstvo v nej obsiahnutých mastných kyselín, aby sa kvalita kožného mazu priblížila kvalite zdravej pokožky a tým efektívne predchádzala vyrážkam a čiernym bodkám.Na dôsledky : Kombináciou dermatologicky aktívnych zložiek ako AHA estery, kyselina salicylová a kyselina citrónová, napomáha náprave kože odstránením vyrážok a čiernych bodiek, zatiaľ čo glukonát zinku v spojení s enoxolónom upokojuje a znižuje začervenanie spojené so zápalovým procesom.
 Koža je čistá, zvláčnená a vznik jaziev je potlačený.
 Ľahká textúra Sébium Global účinkuje rýchlo a zanecháva kožu jemnú a upokojenú.
 Nekomedogénne Sébium Global sa vyznačuje výbornou toleranciou.
Sébium Pore refinerSébium Pore refinerSébium Pore refiner
Aktívne sérum na okamžité stiahnutie kožných pórov. Prebytok kožného mazu, stres, fajčenie, znečistenie ... To všetko prispieva k rozšíreniu a deformácii kožných pórov. Experti na pokožku a biológiu spoločnosti BIODERMA, vyvinuli Sébium Pore Refiner.Tento koncentrát zlepšuje vzhľad pokožky, jej štruktúra sa stáva jemnejšou, hladšou, jasnejšou, póry sa stiahnu a sú menej viditeľné.  Exkluzívny patentovaný komplex Fluidactiv® udržiava kvalitu kožného mazu a zabraňuje tak opätovnému upchávaniu pórov.
 Antioxidanty udržujú lesklosť pleti.
 Jemná tekutá textúra séra Sébium Pore Refiner sa ihneď po nanesení vstrebáva a zanecháva príjemný hladký povrch.


Skúšali ste rad Sébium? :) Ja micelárku a v súčasnosti používam už aj gél a som spokojná! :)

8 komentárov:

  1. Mám ju aj ja a veľmi sa teším. :) Recenziu som tiež napísala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dostala som tento balíček, ale BIODERMU používam stále :) Je fakt dobrá..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mi tenhle balíček se vzorky přišel :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja som ho dostala a zlakla som sa, že odkial má bioderma moju adresu. Úplne som na túto súťaž zabudla :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojte, ja som tiež dostala tento balíček. Vyskúšala som ho a musím povedať, že keď som si naniesla na tvár Sebium global, tak ma pleť štípala. Asi táto rada od Biodermy nieje pre moju pleť tá pravá.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tento balíček som aj ja získala a musím uznať, že to bol dobrý ťah od biodermy, pretože ma presvedčila svojou kvalitou a nakupila som od nich nejaké produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som tento balicek vzoriek dostala zadarmo v lekarni :-) z rady sebium pouzivam cistiaci gel a micelarnu vodu, krem mi z tejto rady nesadol ani jeden :-/ micelarku pouzivam uz vyse roka, ale o kupe gelu ma presvedcila prave ta 10ml vzorka :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]