Post Page Advertisement [Top]

V októbri 2012 som tu písala článok o tom, ako bojujem proti padaniu vlasov. Bol zameraný skôr na vnútornú obnovu. Pravidelne však používam šampón proti vypadávaniu vlasov od Yves Rocher. Vo februári som sa rozhodla investovať aj do MESAČNEJ KÚRY PROTI VYPADÁVANIU VLASOV od Yves Rocher. Kúra stála cca 17 €.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
 A aký to malo u mňa efekt?

V prvom rade musím povedať, že som neočakávala, že moje vlasy budú po mesiaci používania superhusté, človek však predsa len dúfa, že pri umývaní bude vo vani menej vypadnutých vlasov.

A tak som teda išla do toho. Tých 17 € je síce dosť, stále je to však málo oproti cenám kúry Vichy a pod.
Podľa popisu ide o:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Páči sa mi, že neodporúčajú používať výrobok pravidelne, ale iba 2-3 krát do roka, čo je aj cenovo prijateľné. 
Po otvorení škatuľky na mňa vykukli 4 sklenené ampulky a 1 dávkovač.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Kúru som používala presne podľa návodu každý druhý deň. Aplikácia je naozaj jednoduchá - odlomíte vrch ampulky, nasuniete dávkovač a aplikujete - vmasírujete do vlasov - presne po nakreslenú čiarku.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prvé účinky som zbadala cca po 2 týždňoch. Boli však minimálne, ale boli! Vo vani mi po umytí ostalo poznateľne menej vlasov, čo bolo úplne super!

Kúru som začala používať 27. 2. 2013, skončila som teda pred 2 týždňami a vidím, ako mi vyrastajú minivlásky a vo vani ich ostáva menej, takže účinok určite mala :) Samozrejme, nemám hustú hrivu, ale v porovnaní s počiatočným stavom som na tom lepšie (klop klop klop na drevo) :)

Určite si kúru kúpim aj v budúcnosti. Navyše, stále používam šampón proti vypadávaniu vlasov z tej istej kolekcie, ale dopĺňam ho inými výrobkami (napr. kolekciou Elséve Color Vive).

Vlasy sa snažím posilniť aj výživovými doplnkami. V súčasnosti už neberiem GS Eladen, ale tablety z DM Das Gesunde Plus, ktoré sú neporovnateľne lacnejšie a zloženie majú podobné. S tabletami som však ešte len začala, a tak prípadné účinky zhodnotím až po vybratí celého balenia, čo bude cca o 50 dní :)

Kúru považujem za výhodnú investíciu, ktorú si zopakujem, a preto ju hodnotím - WOW :)


Skúšali ste kúru na vlasy od Yves Rocher?

4 komentáre:

  1. ja som užívala Revalid, účinkovali, ale iba pokiaľ som ich užívala, potom žiaľ účinky skončili..a od Vichy som mala šampóny proti vypadávaniu, dva hneď za sebou, ale to nepomohlo vôbec

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zdalo sa mi, že ten Eladen účinkoval aj nejakú dobu po dobratí tej 3mesačnej kúry, uvidím, ako to bude s tabletami z DM :) ak budú účinkovať, tak to bude super, pretože cca 2 € za 60 tabliet - teda akoby po starom 1 Sk denne je úplne super cena :)

      Odstrániť
  2. som rada, že si bola spokojná a zabralo to :) ja som stále mame kupovala ten šampón od YR proti vypadávaniu vlasov a pozerala som aj tieto ampulky, len som si nebola istá, či by to aj zabralo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som sa bála. Nebolo to úplne najlacnejšie, aj keď existujú aj drahšie kúry. Možno by som na tvojom mieste vyskúšala mamke kúpiť aj túto kúru, no uvidíš ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]