Post Page Advertisement [Top]

Milujem Biodermu a iný odličovač či tonizačnú vodu doma ani nepoužívam. Na cesty si ju však nebalím a uprednostňujem lacnejšie odličovacie obrúsky, ktoré sú praktické už len preto, že mi zaberú menej miesta v taške. A tak som pred jarnými prázdninami hľadala a našla :) Obrúsky Nivea sú skvelé, ale za tú cenu môžem mať dve balenie obrúskov Dermacol. A ešte keď ma aj trápi akné... tak som si povedala, že ich vyskúšam. A skúšala som naozaj poriadne, stačí sa pozrieť na dátum na fotke :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Kúpila som si ich za 2,05 € u nás v Teta drogérii. Môžete si ich však kúpiť aj cez e-shop, kde sa o nich píše:
Hĺbkovo čistiace obrúsky jedným krokom dôkladne odstránia make-up, nečistoty a odumreté kožné bunky, predchádzajú vzniku vyrážok. Aloe vera a mäta upokojujú problematickú pleť a prispievajú k jej regenerácií. Arginín priaznivo ovplyvňuje hydratáciu pleti. Rešpektujú prirodzené pH pleti. Sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu (viskózy), nedráždia pleť a sú vhodné aj pre krehkú a citlivú pleť. Unikátna hydro-reliéfna štruktúra v tvare plástu medu jemne masíruje pleť a tým zlepšuje mikrocirkuláciu, priťahuje a zachytáva nečistoty a zároveň dodáva pleti hydratáciu. Špeciálny povrch Soft touch je jemný, mäkký a veľmi príjemný na pleť.
Podrobila som ich dôkladnému testu (veď preto o nich píšem až cca po mesiaci :-D). Spočiatku mi vadila ich parfumácia, ale zvykla som si a tretie použitie už bolo bez krčenia nosom. Odličujú a čistia pleť naozaj dôkladne! Väčšinou mi stačil jeden obrúsok na odlíčenie celej tváre vrátane očí, takže som nesmierne spokojná. Povrch obrúskov bol fakt jemný, nemala som pocit, že si tvár drhnem papierom.

Výsledok? Odporúčam, určite si v budúcnosti kúpim znova buď presne tento druh alebo iný (moje sú na problematickú pleť, ale v ponuke majú aj na citlivú a normálnu pleť). Len tie svoje obrúsky nezabudnite dôkladne prilepiť - uzavrieť, aby nevyschli.

Skúšali ste čistiace a odličovacie obrúsky Dermacol? :)

3 komentáre:

  1. Já souhlasím, že odličovací ubrousky jsou velmi praktické na cesty, akorát mi prostě přijdou v porovnání s jinými odličovači poměrně drahé :) Ale Dermacolovské jsem nezkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám je doma a já tu jejich parfemaci nějak nemůžu přenést přes srdce.. na mě to je opravdu moc a není mi to úplně příjemné, ale na druhou stranu odličují opravdu spolehlivě:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tieto od Dermacol-u som ešte neskúšala, ja používam od Balea a Garnier, tie sú tiež super! ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]