Post Page Advertisement [Top]

Na prvé vydanie, ktoré som si objednala aj ja, sa zvrhla spŕška negatívnej kritiky. Keď avizovali, aké produkty budú v marcovom balíčku, nalákali si mnoho ľudí... vrátane mňa :) a keď mi dali ponuku objednať si box za 6 €, bolo to pre mňa ako výhra ;-)
A tak box prišiel :)
Krabička je taká istá ako prvé balenie:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Nebudem vás už dlhšie napínať :) Určite ste nedočkavé, čo všetko bolo v boxe. Väčšina produktov ma  potešila, hoci o niekoľkých z nich som vedela. Našlo sa pár, pri ktorých som si povedala WTF? a šokovali ma asi len dva, ale využitie som našla takmer každému.
Po otvorení som videla kartičku a naukladané produkty. Tentoraz bol box preplnený :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

1. Plné balenia produktov


Kondicionér na vlasy FREEMAN 

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

So značkou Freeman som sa už stretla - pleťovú masku som mala v mojom prvom Senzaboxe a bola super.
Tento kondicionér je fakt veľký - 400 ml a vonia tak nádherne, že som až na chvíľu zabudla na sneh, ktorý je ešte stále vonku :)
Veľmi neverím tomu, že bude naozaj účinkovať na objem vlasov, ale okrem toho by mal vlasy pekne hydratovať a vlasy budú po použití krásne uhladené. Dokonca je vhodný aj pre farbené vlasy, takže už sa veľmi teším, keď ho vyskúšam.
Vyrobené v USA.
Cena za 400 ml (teda balenie, ktoré bolo v boxe) cca 4,50 €.

Lak na nechty CHINA GLAZE

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V boxe bol krásny červený odtieň, ktorý by mala mať doma každá žena, 554 Paint the town red. Na tento lak som sa tešila najviac, keďže som vedela, že v boxe bude :). Značka China Glaze patrí v oblasti profesionálneho nechtového dizajnu medzi najprogresívnejšie a najkvalitnejšie vyrobené v USA. Dokonca som čítala, že ju porovnávajú s lakmi od Chanel ;-) Mali by byť vysoko odolné, lesklé, trvanlivé a priľnavé na všetky typy nechtov. Lak obsahuje aj zložku Hardener - teda posilňuje a vyživuje prírodný necht.
Ja len môžem dodať, že sa nesmierne teším, kedy si tento lačik vyskúšam a určite o ňom ešte na blogu napíšem ;-)
Pokiaľ viem, tak toto nie je značka, ktorú nájdete v každej drogérii (teda aspoň ja som ich nevidela), tak ma veľmi potešilo, že mi MysteryBox dal možnosť vyskúšať tento lak.
Cena za plné balenie (14 ml) cca 6 €.

2. Vzorkové balenia produktov


Čokoládový krém DOLCI BELLEZE
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Produktom proti celulitíde neverím - teda účinkujú, ale nie samostatne. Musíte zamakať vo fitku, zmeniť stravovacie návyky a potom vám aj krémik na celulitídu zaúčinkuje. V súčasnosti chodím 1 - 2x týždenne na aerobik, ale od apríla plánujeme s kamoškou začať navštevovať fitko, tak po istej drine vo fitku určite vyskúšam tento čokokrém. Čokoládová vôňa mi v kozmetike vôbec nevadí. Produkt obsahuje aj minerály (železo, horčík, fosfor, draslík a vápnik), vitamíny a antioxidanty. Pred nanesením odporúča výrobca pokožku vypílingovať a produkt masírovať až kým sa úplne nevstrebe. 
V boxe boli 2 vzorky po 15 ml - teda 30 ml dokopy. Tiež je to značka, s ktorou som sa ešte nestretla.

Cena za plné (400 ml balenie) je cca 28 €. Predávajú sa však aj 1000 ml balenia :)

Vzorka vône VIVA od Avonu
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Vzorky vôní mám rada, teda radšej ako vzorky rúžov, aj keď k vôňam od Avonu som skôr skeptická (vlastne takisto aj k vôňam od Oriflame). Nevoňala som ju, tak neviem, aká je. Cena cca 0,20 €.

3. Nekozmetické produkty

Pilníky na nechty
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Marcový MysteryBOX bol zameraný na nechty :) Hlavným ťahákom bol top lak na nechty China Glaze a okrem toho som mala v boxe ešte aj tri pilníky:
1. sklenený - vždy poteší, pretože je to asi to najlepšie, čím môžete svoje nechty upravovať
2. papierový - vhodný pri skracovaní nechtov, alebo pri úprave celonechtových nálepiek :)
3. leštička na nechty - pred nanesením laku odporúčam povrch nechtu vyhladiť pomocou leštičky, mne tak lak vydrží o čosi dlhšie.

Cena za každý cca 1 € (sklenené bývajú aj ešte drahšie).

Nechtové trblietky
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Posledným produktom na nechty bol ozdobný prášok - vzorka. Pekný fialový trblietavý odtieň, vhodný skôr pre gélové nechty, ale už som čosi podobné používala tak, že som ozdobu potom prelakovala priesvitným nadlakom. Takže určite vyskúšam aj tieto :)
Cena za 12 kusov veľkého balenia cca 7 €.

Špongia na make up

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Make up aj BB krém si nanášam aj rozotieram prstami, štetce ani hubky nepoužívam, ale možno vyskúšam :) Cena cca 0,30 €.

Na vlasy
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Toto sú produkty, ktoré ma trošku zarazili, resp. nečakala som ich. Štipce ma aj potešili, pretože či už pri umývaní alebo pri domácich prácach si vlasy vypnem pomocou štipca a niektoré štipce majú naozaj krátku trvácnosť, takže potešilo. Tú čelenku nechápem, pretože kozmetickú čelenku mám látkovú, a tak jednorázovú papierovú by som nepotrebovala, no možno vyskúšam, keď budem nabudúce mamke farbiť vlasy.

Náramok šťastia
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Náramky nenosím, som skôr na náušnice a retiazky, a tak tento poteší kamarátku :) 

Suma sumárum ak by som zrátala cenu výrobkov, tak to za box vychádza na cca 15 - 16 € bez poštovného (s poštovným cca 17 - 18 €). Myslím, že v porovnaní s prvým vydaním je tento naozaj lepší, a ak sa bude prvý slovenský box krásy aj naďalej takto zlepšovať, tak nebude mať o zákazníkov núdzu :) Mne osobne nevadí, že prevažovali nekozmetické výrobky, teda skôr ma to potešilo, pretože tú kozmetiku, čo mám doma nejako nestíham míňať :-D Veď to poznáte... 

Som fakt spokojná, aj keby som nemala možnosť objednať si ho za 6 €, bola by som spokojná, pretože box naozaj predčil sám seba (teda prvé balenie). Najmä ma potešili značky, ktoré teda u nás nedostať, možno vo väčších mestách áno, ale skôr som ich videla v e-shopoch.

Objednali ste si MysteryBox? Ako sa vám pozdáva marcové balenie? Ja verím, že aprílové bude ešte lepšie ;-) 


18 komentárov:

  1. no, prvé dva produkty by potešili aj mňa, ostatné je balast, ktorý stále nechápem prečo tam dávajú tak vo veľkom,ale ak si spokojná :) každopádne ďakujem za link a recenziu, ešte chvíľku si počkám a uvidíme ako sa to vyvynie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. spokojná som kvôli tomu, že som váhala či objednať za tých 6 € kvôli zásobám kozmetiky, ktoré mám asi v každej poličke :-D takže mi bodlo, že je tam toho menej a ten lak je WOW :)

      Odstrániť
    2. kvoli tomu laku sa to urcite oplatilo, ved ten sam stoji ovela viac ako je blogerska hodnota boxu .... ale ten ostatok ma odrazda :) a som zvedava este na recenziu toho kondicioneru

      Odstrániť
  2. Podľa mňa, na to, že je to prvý slovenský boxík sú tam celkom fajn veci. Vyzerá lepšie ako ten prvý. Rozhodne ich nemôžeme porovnávať napr. s českými, ktoré vychádzajú už dlhšiu dobu. Zvedavá som aj ja na kondicionér. :)Bloggerka_Danka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si nemuzu pomoct, ale me to prijde jak trosku "vypredajovy" balik - co se neprodalo, to dali do mystery boxu...mne by tento obsah vubec nepotesil...:(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dnes mi prišiel a chýba mi tam ten papierový pilník a čelenka....celkovo tiež to na mňa pôsobí slabo..."výpredajový" balík mi príde ako vhodné pomenovanie...za cenu 6e okej. Ale ak by som platila plnú sumu tak som momentálne asi riadne naštvatá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. chcem skúsiť aprílový... som celkom zvedavá, ako to dopadne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zhodnotím to jedným slovom... TRAPAS! Keby mi toto prišlo domov, tak si myslím, že aprílový žart. Pilníky a hubka? ...omg ...ten prášok na nechty u nás predávajú takéto balenie po 50 centov, alebo balenie mix asi 8 flaštičiek a to vyšlo za kus ešte lacnejšie. Tak u mňa by to nezachránil ani ten lak, túto farbu by som si totiž sama nikdy nekúpila.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aprílovú krabičku si už neobjednávam v rámci záväzku nekupovania kozmetiky, kým aspoň niečo miniem, tak mi potom, prosím, posuňte vaše recenzie, pretože si myslím, že to bude s MysteryBoxom čím ďalej tým lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj cez co to objednavas das mi prosim link lebo mne nejde otvorit stranka na objednanie poprosim link dakujem inac pozri si moj blog http://perfectlookshm.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, v súčasnosti mali so stránkou vraj nejaké problémy, dá sa však objednať na www.svetzeny.sk :)

      Odstrániť
  9. ....neda mi nerypat...tak sa vopred ospravedlnujem...ale z toho, ze zmizla zo sveta ich fb fan page a aj ich web vyzera tak ako vyzera,mam pocit, ze balia. Ata

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ťažko povedať, nevieme, čo za tým stojí, ale každopádne, je to dosť zvláštne :/ možno nemali taký dopyt, ako čakali, alebo naozaj len rekonštruujú stránky.. veď uvidíme a ak neuvidíme, tak podľa mňa nevadí, ja osobne prežijem aj bez MysteryBoxu :)

      Odstrániť
  10. Ako sa prosím ťa dopracujem k tomu Mysteryboxu? Dostala som sa na stránku, ale keď na konci stránky kliknem na "chcem mysterybox" tak jediné čo tá stránka spraví je, že ma pošle na akože ďalšiu stránku, ktorá vyzerá úplne ako tá a zase je tam tlačítko "chcem mysterybox". A takto to môžem robiť aj tisíckrát dookola. Neviem sa tam dopracovať. Vieš mi prosím poradiť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, obávam sa, že majú nejaký problém, neviem, či projekt MysteryBox ešte funguje :(

      Odstrániť
    2. Tak to je škoda. No ďakujem. :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]