Post Page Advertisement [Top]

Vlasy som si nefarbila dlho, naposledy v auguste. Ale cítila som, že potrebujem zmenu, a tak som si v polovici februára dohodla termín u mojej kaderníčky a moje vlasy išli na tmavšie, ale za použitia šetrnej bezamoniakovej farby. A tak som potrebovala aj starostlivosť špeciálne na farbené vlasy. Mám doma sadu BC Color Freeze od Schwarzkopf Professional, o ktorej ste si mohli prečítať tu.
Lacnejšiu verziu, ktorú nájdete v každej drogérii, ponúka L´oreal v rade Elséve.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Prečo Elséve? Šampón obsahuje vyživujúci koncentrát a UV filtre. Balzam dopĺňa šampón a vďaka nemu budú vlasy vyhladenejšie, budú sa dať ľahšie rozčesať, napriek tomu však vlasy nezaťažuje.

V porovnaní so Schwarzkopf Professional je Elséve:
- o dosť lacnejší
- má príjemnejšiu vôňu

Naozaj - vôňa BC mi strašne vadí, inak je produkt super. Elséve má krásnu vôňu a účinkuje takisto - teda aspoň ja som nespozorovala zásadnejší rozdiel.
Pre lepší účinok sa vo všeobecnosti odporúča používať produkty jednej línie. Color Vive má aj masku a sprej na ľahké rozčesávanie vlasov, mne však na bežné používanie stačí kombinácia šampón a balzam :)
Vlasy vyzerajú dlhšie ako čerstvo zafarbené, krásne sa lesknú a sú vyživené. Takže za mňa jednoznačne BIG LIKE a aj po ďalšom farbení si určite zaobstarám Elséve Color Vive :)

Máte skúsenosti s Elséve? :)


2 komentáre:

  1. je to výborný šampon, používám ho již několik let na moje barvené vlasy.....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som tiez mala v minuly mesiac tuto dvojku, je to dobra dvojka, ale ja vzdy miniem balzam velmi rychlo, k jednemu samponu potrebujem aj dva

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]