Post Page Advertisement [Top]

Na mojej fanpage som sa pýtala, čo si o takýchto nálepkach myslíte. Pre mňa je to výhoda, pretože niektoré sú fakt prenádherné a taký dizajn si sama nevytvorím. Ale zas na 2 použitia (väčšinou balenia obsahujú 20 ks) a vyhodiť za to cca 5 € ... hmmm...
A tak sa stalo, že som od sestry na narodeniny dostala nálepky :) Kúpené v našej drogérii (Teta, neznačkové). A hneď som ich aj vyskúšala :)
Balenie obsahovalo 20 nálepiek rôznych veľkostí a papierový pilník.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Lepenie ma trošku zlostilo, pretože sa mi miestami krčili, ale aj tak som to zvládla na prvý krát celkom obstojne :-D Neprelakované nálepky zvládli pečenie a všetko s tým spojené - umývanie riadu, vyberanie horúceho plechu, otváranie vrecúšok a kelímkov a pod. Takže ma výdržou naozaj prekvapili. Niekde sa odporúča prelakovať ich priesvitným lakom, ale keď som to spravila, tak sa nejako zhužvali, takže ich výdrž nemôžem zhodnotiť objektívne, keďže som si ich sama dala dole. No v porovnaní s lakom majú niekoľko výhod:
- aplikácia je rýchla, nemusíte čakať na uschnutie
- vydržia - aj pri domácich prácach sa mi špičky nechtov neoškrabali
- pekný dizajn bez námahy

Majú však aj nevýhody:
- cena
- problémy s aplikáciou (aspoň ja som mala mierne :-D)
- nepredpokladám, že vydržia nejako dlho, ale tak na jednu akciu máte krásne nechty a nemusíte si ich ničiť gélom

Suma sumárum považujem celoplošné nálepky za príjemný a pekný spôsob, ako oživiť svoje nechtíky na nejakú udalosť hoci aj pár minút pred odchodom z domu ;-)
A na záver foto:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Skúšali ste celonechtové nálepky?



4 komentáre:

  1. je to zaujímavé, no zatiaľ som to neskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. souhlasím s tím, že kolikrát mají opravdu hezké vzory, ale mě to vůbec neláká.. radši si nehty nalakuju sama, i když obyčejně, ale mám v to alespoň důvěru:) samolepky si mě nezískaly..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa to moc nepáči:/ asi som skôr za normálny lak....a naň dať napr. pečiatky(raz si mala o tom príspevok)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. videla som aj iné vzory, s kamienkami a pod. tak plánujem si jedny také kúpiť a uvidím, možon budú posledné :) a o pečiatkach áno písala :) http://mycosmetictests.blogspot.sk/2012/03/essence-stampy-set.html

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]