Post Page Advertisement [Top]


Mejkapy mi pleť zaťažujú, po čase stmavnú a pleť mi vydrží (aj s púdrom) bez lesku maximálne 4 hodiny. Z európskych BB krémov, ktoré som skúšala, mi dosiaľ najviac vyhovoval BB od Yves Rocher, avšak po čase sa mi pri nanášaní tvorili nepríjemné šupinky a pleť mi začal vysušovať. Po čase takisto stmavol a aj som sa leskla. 
Rozhodla som sa, že predsa len vyskúšam pravý BB krém - ázijský (v mojom prípade kórejský) - konkrétne Lioele Beyond the Solution. Našla som slovenskú stránku bbcreamshop.sk, tam však môj vybraný BB krém stál takmer 20 € bez poštovného, a toľko som veru zaplatiť až nechcela. A tak som googlila a u Stoker na blogu som našla odkaz na www.cosmetic-love.com. Tam stál môj vyvolený BB 8,95 € (!!!) a dodanie je zadarmo. Platilo sa však dopredu cez paypal a dodanie malo trvať až 25 pracovných dní. Spojili sme sa s kolegyňou a podali objednávku. BB mi prišli do 10 pracovných dní a že je super, tak o tom sa dozviete ďalej :) Takže na úvod - vrelo odporúčam stránku cosmetic-love.com, sú spoľahliví, predávajú pravé BB krémy a v balíčku pošlú aj vzorky :)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Môj balíček - Lioele - môj BB, Missha - kolegynin BB krém a vzorky:

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Vzorky: BB krém Etude House, náplasť na čierne bodky a krém od Missha (vzorky ma v balíčku vždy nesmierne potešia :)).

A aký je môj prvý pravý BB krém?
LIOELE BEYOND THE SOLUTION BB CREAM - bestseller značky Lioele

foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!

Už len samotný obal ma nesmierne očaril. Trošku som sa obávala toho, že existuje len jeden odtieň a keďže Aziatky majú trošku iný odtieň pokožky ako Európanky... ale moje obavy boli úplne zbytočné.



Čo BB sľubuje?
  • dokonale sa prispôsobuje tónu pleti
  • vyživuje a hydratuje pokožku pomocou morského kolagénu a jojóbového oleja
  • obsahuje vitamín E pre ochranu pokožky
  • pleť je po použití hladká a vyzerá prirodzene
  • reguluje tvorbu kožného mazu
  • zakrýva kruhy pod očami, akné a jemné vrásky
  • rozžiaruje pleť


Po otvorení škatuľky na mňa vykukol krásny BB krém :) Oki, možno vám nebude pripadať neviem ako úchvatne, ale mne sa nesmierne páči!


foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!


Obal je z mäkkého plastu s pumpičkou a krytom. Balenie má 50 ml, je to teda najväčšie balenie tohto BB krému.


Nemala som nejaké výrazné očakávania.


Predsa len, skúšala som už viacero mejkapov aj drahších, skúšala som viacero európskych BB krémov a stále to dopadlo takmer rovnako - tesne po nanesení bola moja pleť krásna, ale po pár hodinách (tiež v závislosti od ročného obdobia a činnosti, ktorú som vykonávala) sa mi začala pleť mastiť a farba tmavnúť, čiže som vyzerala akoby som si nevedela vybrať ten správny odtieň. 


Čo som najviac neznášala bol pocit ťažkosti pleti a to, že miestami naozaj s mejkapom vyzerala ako maska :(


Očakávala som najmä prirodzený look a netmavnutie farby.


A ako moje testovanie dopadlo? 

BB krém Lioele používam už druhý týždeň každý deň. takže som stihla vychytať nejaké tie vlastnosti v spojitosti s mojou pleťou.







Test - líčenie do práce:
Ráno sa potrebujem nalíčiť hlavne rýchlo, teda skutočnosť, že nemusím použiť krém, podkladovú bázu a korektor na kruhy pod očami, príp. akné mi veľmi pomôže.

Z BB krému som bola nadšená! Nádherne vonia! Pripomína mi trošku ten klasický modrý krém Nivea :) ale iba trošku. Spočiatku tesne po nanesení som síce bola lesklá, ale to je ako s krémom - treba počkať, kým sa usadí na pleti a prispôsobí sa jej. Cca po 5 minútach už po lesku takmer nebolo ani stopy, zvyšok som prepúdrovala (kritická T-zóna) najlepším púdrom, aký som kedy vyskúšala a na mojom blogu o ňom ešte budete počuť - Invisible Fixing Powder od Dermacolu.

Fotky povedia viac:

1. nenalíčená, bez akýchkoľvek úprav - ráno o 6:40
foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!
Na fotke si môžete všimnúť stopy po akné, červené škvrnky a jemné kruhy pod očami.

foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!
BB krém vytlačený na ruke - odtieň je taký prirodzený béžový.

2. len s BB krémom tesne po nanesení (fotka je trošku svetlejšia kvôli blesku)
foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!
Vyrážky, červené škvrnky aj kruhy pod očami sú krásne prekryté :) akurát ten lesk a farba sa ešte trošku prispôsobujú.

3. BB + načaté líčenie očí + púder
foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!
Jemne som prepúdrovala T-zónu, na viečka naniesla ružový tiež z paletky od Rimmel London Glam´Eyes Quad odtieň Urban Flower a nad vrchné mihalnice som spravila linku pomocou čiernej trblietavej ceruzky ScandalEyes. Už to začína vyzerať fakt dobre!

4. hotovo! čas cca 6:55
foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!
Oči som dolíčila riasenkou Lash Accelerator od Rimmel London a na pery som naniesla rúž z kolekcie Kate Moss Lasting Finish, odtieň 05 a pretrela jemným leskom. Myslím, že moja pleť vyzerá prirodzene =) a celý "mejkap" mi zabral ani nie 15 minút (aj s vlasmi!).

Kolegyňa mi povedala, že tá maródka mi nejako prospela, lebo vyzerám krajšie, tak som jej prezradila, že tajomstvo je v BB kréme, ktorý mi prišiel počas maródky :-D

Test - bežný deň (nákupy, výlet... minimum líčenia)

foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!
Foto 1 je tesne po nalíčení - na pleti mám len BB krém bez akéhokoľvek prepúdrovania alebo satia nadbytočného krému papierovou vreckovkou - ani stopy po lesklej pleti! K tomu už len jedna vrstva riasenky a nude rúž (tiež z kolekcie Kate Moss, odtieň 03).

foto - archív autorky.
Všetky práva vyhradené!
Foto 2 je spravené 5 hodín po foto 1. Je to neuveriteľné, ale rozdiel je minimálny a znova žiaden lesk alebo tmavšia pleť!



Po tejto mojej skúsenosti s pravým BB krémom som skonštatovala, že všetky moje mejkapy skončia načas ďaleko vzadu v poličke, pretože BB Lioele je jednoducho dokonalý!

A aký je?
  • po prvom použití som mala chuť obchytkať si pleť, taká bola hladká a jemná :) ale nerobte to, zotriete si krém z pleti :-D
  • je hustejší
  • napriek tomu pleť vôbec nezaťažuje - necítim ho takisto ako ani krém
  • krásne vonia
  • totálne sa prispôsobuje odtieňu pleti
  • pleť vyzerá krásne prirodzene po celý deň
  • naozaj reguluje tvorbu mazu
  • po pár hodinách vôbec nestmavne (narozdiel od mejkapu)
  • prekryje nedostatky
  • rozžiari pleť aj bez lesku

Navyše, vďaka mojej túžbe minúť celú výplatu a skúšať rôzne, ako by to nazvali chlapi v našej rodine, kozmetické bludy :-D som oproti slovenskému e-shopu ušetrila viac ako polovicu, keďže som za BB zaplatila len 8,95 € (namiesto 19,45 € na slovenskej stránke) a poštovné som mala zadarmo!

Sú to možno silné slová, ale ja ten Lioele Beyond the Solution jednoducho milujem! Už viem, prečo je bestsellerom značky :) Každej odporúčam vyskúšať pravý = ázijský BB krém. Ten rozdiel je neuveriteľný a sama by som neverila, keby som nevyskúšala. Mejkap ani európsky BB krém už nemám ani chuť používať ;-)

I love LIOELE!!! This is the best BB cream I have ever tried! I recommend cosmetic-love.com e-shop to all of you!


Skúšali ste už ázisjké BB krémy (Skin 79, Missha, Lioele, Etude House...)?



36 komentárov:

  1. Som rada, že si vyskúšala a počkaj chvíľu a na blogu budú nové veci z iného eshopu. :) Ďakujem, že si na mňa dala odkaz vážim si to :) A teším sa na Ďalšie recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podľa fotiek vyzerá super a parádna je aj tá cena!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja práve čakám na tú Misshu! tak som veľmi zvedavá.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem veľmi pekne, kočky!! :) Ten BB je vážne super, nemám dôvod chváliť ho len tak :) Čo sa týka Missha Perfect Cover - kolegyňa povedala, že je tiež veľmi spokojná ;-) niet nad reálne BB krémy a hoci som to už počula viackrát, teraz podľa vlastnej tváre a skúsenosti viem, že je to naozaj pravda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keď mňa tie BB krémy tak lákajú! :D Ale teraz mám v šuplíku veľkú zásobu makeupov a do školy sa nelíčim takže mi to asi až tak netreba :D
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež :-D okrem 3 európskych BB krémov mám škatuľku plnú mejkapov, ale tak skoro ich používať znova nebudem... tento BB je naj :-* a za tú cenu ;-)

      Odstrániť
  6. tento lionel láka aj mňa a veľmi.Vďaka tebe som ešte viacej odhodlaná si ho objednať. :)

    Pozývam ťa na moju Kallos giweaway: http://lifelovezaza.blogspot.sk/2013/02/1giweaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. velmi sa mi paci na tebe to nahe licenie, inak mas bezproblemovu plet, cize moc kryt nepotrebujes, ale tie drobnosti prekryl krasne !

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, rada by som sa ťa spýtala, či sa dá Lioele kúpiť na stránke cosmetic-love.com len cez paypal? Ďakujem :) ozvi sa mi prosím ťa na e-mail bomshellsk@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. článok som písala vo februári, dnes je máj a ja stále používam tento BB krém! Je úžasný! :)

      Odstrániť
  9. ahoj já jsem se dívala na ty stránky ,kde jsi ho koupila a ted stojí 11.45 měla jsi teda předtím nějakou slevu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemáš náhodou cenu prepnutú na doláre? tam hore sa to prepína a teraz dokonca stojí ešte menej ako keď som ja kupovala - 8,88 € http://cosmetic-love.com/lioele-beyond-the-solution-bb-cream-50ml.html

      Odstrániť
    2. moc ti děkuju, vážně jsem to neměla přepnuté a ještě jsem se chtěla zeptat určitě je to bez poštovného?

      Odstrániť
    3. v čase, keď som objednávala ja to bez poštovného bolo - klikni na FREE SHIPPING ;-) tak cca o mesiac - dva plánujem doobjednať :)

      Odstrániť
    4. asi ti ted přijdu úplně tupá,ale kde mám kliknout na to
      free shipping?

      Odstrániť
    5. keď už budeš potvrdzovať objednávku a vypisovať doručovacie údaje, potom tam máš krok 3 - SHIPPING :) tak tam si to zvolíš :)

      Odstrániť
    6. tak už jsem to našla je to když dám select shipping method že:))a ještě jeden dotaz musí se to platit jen přes paypal?

      Odstrániť
    7. no ja som nenašla iný spôsob a platila som cez paypal (bratov účet, takže ti toto vysvetliť nebudem vedieť)

      Odstrániť
    8. aha i tak moc děkuju jsi moc hodná

      Odstrániť
    9. nie je za čo :) dúfam, že budeš s BB spokojná ;-)

      Odstrániť
  10. Vďaka tejto recenzií som si ho objednala a už došiel... vyskúšala som ho a je výborný, pekne sa prispôsobil pleti... veľmi pekne ti Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to ma nesmierne teší! :) takto viem, že moja "práca" má zmysel ;-)

      Odstrániť
  11. Vcera som si ho objednala, nie cez paypal, ale zaplatila som ho VISA debetnou kartou. Napisali, mi ze to posielaju, tak vyzera ze si moze objednat aj ti co nemaju paypal. Ked pride dam vediet. Okrem neho som si objednala aj iny BB cream asi MISHA. Podla toho dokedy to chcete dorucit mozete si vybrat shipping free dodanie za 10 až 25 dni.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. teď testuju oranžový a růžový od Skin79 (s růžovým jsem spokojenější, oranžový trošku zvýrazňuje sušší místa) a zrovna si jdu objednat z ebay další vzorečky - tenhle Lioele a Misshu Cho Bo Yang (podle recenze z jiného blogu kryje fakt silně!)... tak jsem na ně zvědavá :)

    Little Gem

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Super recenzia, mam podobnu plet ako ty takze sa tvojim blogom nechavm inspirovat uz asi tyzden:)na stranke ponukaju aj 12 vzoriek roznych BB kremov za 5eur, ak by bol stale niekto nerozhodny :)

    http://cosmetic-love.com/byeuty-bag-12-kinds-of-bb-cream-samples.html

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja som si chcela najprv objednat vzorky az potom kupit cely BB ale pomylila som sa a namiesto toho beyond som si objednala triple solution ktory je aj protivraskovy a ma aj SPF 30 :D snad su tieto BB kremy podobne

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ahoj chcem si ho objednat tiez z tejto stránky len neviem ako to mám urobiť s tou platbou. Môže sa to previesť aj cez internet banking?? Nemám ani visa ani paypal tak nwm ... proste sa v tomto neviznám potrebujem súrnu pomoc :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, v tomto ti veľmi nepomôžem :-( dá sa vraj platiť aj kartou, ja som však platila cez paypal, aj to nie cez môj, ale urobil mi to brat....

      Odstrániť
    2. Aha nevadí... pýtala som sa na to sesry a ona ma Visa kartu tak mi ju hádam požičia :) a kedy si platila po odoslaní objednávky?a ešte jedna otázka, je táto stránka spoľahlivá, nevieš o niekom kto si objednával a produkt mu neprišiel ani do 25 dní, lebo som ešte neobjednávala zo zahraničných stránok a dosť sa bojím že mi to nepríde.

      Odstrániť
    3. nepočula som o nikom, kto by mal problém s touto stránkou a ja sama ju môžem vrelo odporučiť. Platila som hneď po potvrdení objednávky.

      Odstrániť
    4. Dakujem pekne za všetko už som objednala aj zo sestrou a hádam prídu, potom dám vedieť :) ahoj

      Odstrániť
    5. Dúfam, že bude všetko v poriadku a že budete obe spokojné ;-)

      Odstrániť
    6. BB prišiel do 10-tich dní a ešte bol aj s 20% zľavou takže stál okolo 7-8 eur a poslali aj 4 vzorky :) stránka je spoľahlivá a určite ju odporúčam aj ostatným.

      Odstrániť
  16. ja nejako nemam stastie. objednala som ho 26.juna, ale dlho nechodil, tak som im napisala a poslali ho znova, ale doteraz nic...:( neviem, kde moze byt problem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oo, tak to je už riadne dlhá doba!!! skús ich bombardovať aj na facebooku....

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]