Post Page Advertisement [Top]

Mnoho bloggeriek robí na záver roka, resp. v začiatku toho nového taký sumár. Rozhodla som sa, že to spravím aj ja. 

Tento príspevok však nebude o novinkách 2012, ale o mojich najobľúbenejších produktoch, s ktorými som sa stretla (aj) v roku 2012, a ktoré som takmer celý rok používala, resp. odvtedy, čo som ich objavila, som sa ich nevzdala :) 

Keď som si dávala dokopy produkty, trošku som sa zhrozila, pretože ich bolo kvantum. O niektorých som už písala (preto k niektorým produktom pripojím odkazy na články), o niektorých sa ešte len chystám napísať. Tento príspevok sa budem snažiť urobiť v skratke. 

Je to moje TOP, takže nemusím písať, ako veľmi tieto produkty milujem :-D
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Samozrejme, nie sú tu všetky produkty, ktoré som vyskúšala. Nedala som sem napr. ani telové mlieka či krémy. Totiž striedam ich a potom by bola táto fotka a článok nekonečný :-D Ale poďme k veci:

1. Pleťová kozmetika

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Pleťovú bahennú masku Planet Spa od Avonu som si najprv obľúbila ako vzorku a následne som si ju objednala v plnom balení. Vyhovuje mi, upokojuje moju pleť a odstraňuje odumreté bunky. Skvelá maska zo skvelej kolekcie.
Keď som objavila micelárnu vodu od Biodermy (vďaka akcii 1+1), vedela som, že už po inom odličovači nesiahnem. O tejto vodičke som písala dva príspevky - ako sa perfektne odlíčiť a o novom balení s pumpičkou. Tento produkt ašpiruje na prvé miesto v mojom TOP rebríčku :) predsa len - používam ju každý deň (takmer), čistím v nej aj štetčeky na očné linky a v akcii 1+1 sa naozaj oplatí. V súčasnosti sa mi podarilo kúpiť si aj posledné dvojbalenie v lekárni Dr. Max micelárnu vodu Sébium 1+1, takže keď spotrebujem Sensibio, tešte sa na nový príspevok :)
Denný a nočný krém Nivea Pure & Natural sú mojimi vernými spoločníkmi. Pekne vyživia pleť a tiež som o nich už písala :) Super je, že napriek tomu, že mám zmiešanú pleť, moju pleť nepremastia, ale udržujú ju hydratovanú!
No a posledným je produkt, ktorý som používala skôr v teplejších mesiacoch a keď som sa chystala na akciu, na ktorej mala moja fasáda vydržať - Zmatňujúce sérum od Oriflame, o ktorom som sa už na mojom blogu tiež zmienila :)

2. Vône a deo

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Vybrala som moju najobľúbenejšiu vôňu, ktorá je ešte stále v mojom zozname vôní na 1. mieste :) Lanvin - Marry Me! 75 ml balenie parfumovej vody som si kúpila cez stránku www.parfums.sk za neuveriteľných 25 €! Netvrdím, že táto vôňa bude u mňa jednotkou po celý život, keďže vône rada striedam, ale zatiaľ sa drží :)
Druhou vecou, a nazvala by som ju vychytávkou roka, je prírodný krémový deodorant od Ylang.Ylang. Používam ho už cca dva mesiace a stále je v balení cca polovica! Takže je nielen neškodný pre telo a pre prírodu, ale aj dlho vydrží! A to sa za 3,90 € oplatí! Mimochodom, písala som o ňom tu a viem, že táto citrónová tráva nie je posledný, ktorý vyskúšam (sestra dostala mätu a tiež je nadmieru spokojná!).

3. Krém na ruky

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Odkedy som si prvýkrát objednala tento krém, už som ho takmer nevymenila. A hoci som skúšala aj iné, tento zostáva mojim TOP! Vyživujúci krém na suché ruky od Oriflame. Radšej si však kupujem XL 150 ml balenie, ktoré sa podľa akcie cenovo vyplatí viac. Podrobnejší článok si môžete prečítať tu :)

4. Vlasová kozmetika

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Stimulačný šampón proti vypadávaniu vlasov od Yves Rocher a tonikum na podporu rastu vlasov od Oriflame som spomínala v článku o boji proti vypadávaniu vlasov. Už sú to skoro tri mesiace čo bojujem a už vidím výsledky - po umytí vo vani zostáva viditeľne menej vlasov a na hlave som spozorovala kratučké vlásky. Nechcem hovoriť HOP, ale asi to naozaj účinkuje! :)

Starostlivosť o vlasy s argánovým olejom od Avonu si nemôžem vynachváliť. Používam tento olejček po každom umytí na vlhké vlasy a sú poznateľne zdravšie! Už mám objednané aj druhé balenie :) A prečítať ste si o ňom mohli tu.
L´oreal Hot Curl som sa rozhodla vyskúšať po miernejšom fiasku u kaderníčky. Moje vlasy totiž kučeravé alebo vlnivé ostanú len pár hodín a na promóciách už boli takmer rovné (našťastie, vyčesané). Takže som nechala u kaderníčky kopec peňazí, skoro som kvôli tomu nestihla prísť načas na vlastné promócie a nakoniec to nebolo nič extra. Tento sprej ma očaril a naozaj funguje! Vlasy mi po ňom držia tvar celý deň! A to je už čo povedať :) Čítajte aj tu.

5. Štetce a čistenie

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Keď som objavila kozmetiku elf, už som mala svojich obľúbencov v dekoratívke. Ale zbadala som štetec, ktorý každý chválil a čistiacu emulziu na jeho ošetrovanie. A tak sa do mojej poličky dostal Kabuki štetec od Elf a sprej na denné čistenie štetcov od Elf, hoci si štetce nečistím denne, ale raz za týždeň. Tento štetec je dokonalý, ešte nikdy som nemala taký jemnučký štetček na púder. Aj keď je malý, je dostatočne široký, aby bolo nanášaniu púdru hračkou. A tiež som o tomto due už písala :)


6. Dekoratívna kozmetika


6.1. Tvár

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
BB krémy zaplavili celý náš trh. A ja som ich skúšala viacero, no najviac na mňa zapôsobil BB krém od Yves Rocher. Najprv som vyskúšala vzorku odtieňa Medium, a potom som si objednala odtieň Light, ktorý vyhral môj malý test BB krémov.
Vynovený mejkap Match Perfection od Rimmel London, odtieň 103 True Ivory, sa pekne prispôsobí odtieňu pleti a vydrží! :) Môj naj mejkap na tento rok, a písala som o ňom tu.
O korektore Match Perfection od Rimmel London, odtieň 030 Classic Beige, som ešte nepísala, ale už sa dlhšie chystám. Je totiž perfektný! Prekryje vyrážky či kruhy pod očami. Aplikuje sa prostredníctvom štetčeka. Tekuté korektory mám veľmi rada! :) Takže tento vám môžem len odporučiť.
Podkladová báza Fix & Perfect Pro od Rimmel London si ma získala hneď. Podkladová báza nie je žiaden produkt navyše. Zaručí, že mejkap vydrží a neupchá póry! A o tejto supervychytávke som už písala tu. Momentálne skúšam aj podkladovú bázu od Mary Kay, tiež je veľmi dobrá, takže o nej môžete v roku 2013, keď ju otestujem naplno, očakávať článoček.
Kompaktný púder od Baley, odtieň 01 Natural, som si veľmi obľúbila. Je zmatňujúci a lacný! A účinkuje! Písala som na neho chvály už v tomto príspevku.
Bronzer Match Perfection od Rimmel London, odtieň 001 Light, používam či už na líčka alebo na krk a dekolt, ale aj na plecia a ruky. Na ples, svadby a podobné akcie je ako stvorený. V lete som používala odtieň 003 Medium. Bližšie info nájdete na mojom agentskom blogu tu.

6.2. Oči

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Za naj produkt na oči pre rok 2012 by som vyhlásila gélovú vodeodolnú linku od Rimmel London, odtieň 004 Deep Blue. Je praktická, trvácna, ľahko odlíčiteľná, prosto perfektná :) a písala som o nej tu.
Moje najpoužívanejšie tiene - Glam´Eyes duo od Rimmel London, odtieň 514 Metalic Pearls, o ktorých som  spravila agentský blog, ktorý však nepublikovali :( Mojou srdcovou záležitosťou sa stali aj tiene od Astor Palette Eye Shadow, odtieň 110 Sahara Gold. O týchto tieňoch som ešte nepísala, ale chystám sa, pretože sú úplne skvelé! Nanášam ich štetčekom na tiene, nie aplikátorom a mala som ich na silvestrovskej párty - zožali úspech! :)
Tieto tiene však zdokonalí jedna super vecička, ktorú by mala mať každá žena :) Eyelid primer od Elf - teda podkladová báza pod očné tiene. Krásne zvýrazní farbu a predĺži životnosť tieňov. Už nehrozia žiadne tieňové záhyby na viečku :) A písala som o nej tu!
Do topky sa dostali aj dve skvelé riasenky - One by One od Maybelline, ktorá od prvého použitia dokonale predĺžila riasy a dodala objem. Avšak zdá sa mi, že táto riasenka vysychá rýchlejšie ako iné, ktoré mám doma. Viac si o nej prečítajte tu. Druhou skvelou riasenkou je Lash Accelerator od Rimmel London. Aj keď sa mi zdalo, že spočiatku nevytvárala dojem, aký by som chcela, po čase boli moje riasy čarovne dlhé a po mesiaci používania sa mi zdalo, že sú moje mihalnice naozaj o čosi dlhšie. Prečítať si môžete môj agentský blog o tejto riasenke tu.
Posledný produkt de facto nie je na oči, ale na obočie - Eyebrow Kit od Oriflame. Dosiaľ som nepoužívala produkty na obočie, ale s týmto setom má celý mejkap iný nádych, akoby dostal šmrnc :) Je lepší ako ceruzky a prečítajte si viac tu!

6.3. Pery

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Do topky sa dostali rúže z kolekcie Kate Moss od Rimmel London, konkrétne odtiene 03 True Nude a 07 Nude Mauve. Tieto rúže sú dlhotrvácne a ide o odtiene, ktoré milujem! :) Skúšala som aj iné odtiene rúžov, ale tieto sú u mňa zatiaľ TOP. O kolekcii Kate Moss som písala tu.
Lesky na pery používam najčastejšie, mám rada Vinyl Gloss od Rimmel London, milujem odtiene 130 Take a chance (na foto), 710 Born to bling a 240 Fall in love. Tento lesk je dlhotrvácny, nelepí pery a aj pekne vonia. Viac tu, v agentskom blogu :)
Posledný produkt na pery síce nie je dekoratívka, ale je úplne skvelý! Prírodný balzam na pery Vanilka od Ylang.Ylang. Je prosto super a nahradil môj milovaný vanilkový hojivý zázrak, ktorý patril do limitky a už sa nevyrába :( Viac si môžete prečítať tu. :)

6.4. Nechty

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Toto sú moje najpoužívanejšie laky na nechty, ale v skutočnosti ich máme so sestrou jednu skrinku :-D Za základ považujem Stronger na nechty od Rimmel London, ktorý používam ako podkladový lak. Farebný lak tak vydrží dlhšie a nemám vlastné nechty fľakaté. Naozaj posilňuje nechty.
Mám rada laky 60 seconds od Rimmel London, najviac však používam odtiene 440 Sun Downer, 260 Funtime Fuchsia a 835 Bright back at you. Sú lacné (do 2 €), jednoducho sa nanášajú vďaka širokému štetčeku a na nechtoch vydržia. Čosi si môžete prečítať aj tu - na agentskom blogu :)
Bodku tvoria trblietavé nadlaky :) Colour & go od Essence je vynovený, má širší štetček a krajší dizajn, odtieň 103 Space queen. Používam ho dosť často, predĺži životnosť klasického laku a keď vás náhodou prestane baviť jednofarebnosť môžete mať "nové" nechty v priebehu pár minút. 
Trblietavou dvojkou, vhodnou skôr na slávnostnejšie príležitosti, sú laky Color Trend od Avonu, konkrétne odtiene Silver plated a Gold flecked. Mala som ich už aj na celých nechtoch, aj len na časti, všetko závisí len od vašej fantázie :) Nanášajú sa jednoducho a rýchlo schnú, no odporúčam ešte aplikovať priesvitný nadlak :)


Uff, ale som sa rozpísala :-D A to je ešte v skratke! :) Snáď vám tento môj príspevok pomôže pri výbere! :)

Obsahuje môj top zoznam niečo z vášho top? 

Prezraďte mi svoje naj produkty! :)


6 komentárov:

  1. perfektný článok. Tu vonu Marry me! už musím konečne vyskušať... A s arganovým olejom na vlasy od Avonu suhlasim - je vynikajuci a používam ho stále...

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niečo máme spoločné, tak priložím svoj zoznam :)
    1) Určite odličovacia voda od Biodermy (Sensibio, Sébium)a krémiky Bioderma AKN alebo Al krém.
    2) Vôňa Jesus Del Pozo Halloween Blue Drop
    3) Neutrogena krém na ruky Nordic Berry
    4) Šampóny Syoss aj kondicionér
    5) Alpa
    6.1) makeup od Vichy Dermablend (doporučujem určite skúsiť je perfektný)!!
    6.2) riasenka od Maylelline One by One
    6.3) balzam na pery od L´OCCITANE Bambucké maslo
    6.4) laky na nechty z Avonu sada Nailwear pro
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niektore produkty mam, resp. som v priebehu roka mala doma aj ja- Nivea kremy, Rimmel farebne laky,Rimmel korektor a mejkap, Balea puder, Lavin Marry me... A konstatujem, ze vyhovovali aj mne. Mam samozrejme aj svoje vlastne vychytavky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za komentáre, kočky :) AKN od Biodermy sa raz určite chystám vyskúšať :), mejkapy zatiaľ používam len drogériové, možno raz vyskúšam aj tie z lekárne (Vichy napr.). Čo sa týka Syoss, tak ten som len teraz vyskúšala, aj to len tužidlo, ale bolo veľmi dobré :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekny članook a ano mame niektore produkty spoločne :) ja som pisala iba članok s mojimi naj produktmi na zimu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]