Post Page Advertisement [Top]

Mám rada klasickú francúzsku manikúru, ale rada ju aj nejako dotváram. Tentokrát som sa rozhodla pre trblietavé biele špičky. Najprv som si nechty nalakovala posilňujúcim lakom Stronger od Rimmel London. Potom som naniesla biely lak na končeky od Rimmel London. Prelakovala som farebným lakom 60 seconds od Rimmel London, odtieň 210 Ethereal. Na špičky nechtov som naniesla trblietavý strieborný lak Color Trend od Avonu, odtieň Silver Plated. Na záver som prelakovala trblietavým lakom Colour&go od Essence, odtieň 103 Space Queen. Nechty som si lakovala v piatok večer a stále sú neporušené :) Čiže spokojnosť po všetkých stránkach =) Nesmie chýbať foto:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Máte radi francúzsku manikúru?


4 komentáre:

  1. Pekný blog!
    navštív aj náš blog:
    http://dklsk.blogspot.sk/
    Ďakujeme

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na mna je tých lakov veľmi vela ako myslím že mne nedrží lak na nechtoch ked mám niekolko vrstiev neviem prečo ale hned sa zacne odlupovat ... =(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si bežne dávam len podklad a jednu - dve vrstvy farebného, tuto som sa chcela pohrať s klasickým "dizajnom". Ale nechty mi vydržali týždeň :) neporušené :)

      Odstrániť
  3. Ja si lakujem momentálne len francúzsku (aj keď som ju doteraz volila najmä v zime, v lete zasa pestré farby). Postupujem obyčajne: odlakujem staré, nakrémujem ruky a nechty, ošetrím kožičku, odmastím, a už postupujem len biele špičky 2 vrstvy, plus nejaká nálepka kvetinky alebo motýlika (aj na svadby som si také spravila), prelakujem priesvitným, keď je biely už úplne zaschnutý. Robím všeličo možné a lak drží :) Golden Rose hip hip hurá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]