Post Page Advertisement [Top]

Milujem trblietavé laky. No moja najobľúbenejšia značka lakov - Rimmel London - zatiaľ na našom trhu žiaden nemala. To sa však čoskoro zmení! Ako agentky sme dostali na testovanie nové laky - Cocktail Colour! POZOR! IDE O ABSOLÚTNU NOVINKU! Totiž tento lak si ešte poriadne nevygooglite :) A to, že sa na Slovensko a Česko dostáva takmer v rovnakom čase ako inde vo svete je podľa mňa super a obrovský krok vpred pre naše malebné krajinky :). V ponuke vraj budú 3 úžasné odtiene, ja mám oranžový so zlatými trblietkami, 120 Shirley Temple. Názov nie je vôbec náhodný - ide o koktail Shirley Temple:
foto z http://images.dpchallenge.com/images_challenge/0-999/890/800/Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_699403.jpg
A ako si taký koktail pripravíte?
Návod:
Prísady:
90 ml pomarančovej šťavy (džús)
180 ml zázvorového piva
20 ml grenadíny
ľad
voliteľné prísady: divoké čerešne, plátok citróna alebo pomaranča

Postup:
Naplňte ľadom skelený pohár cca do polovice. Nalejte zázvorové pivo a pomarančovú šťavu ponad ľad. Pridajte grenadínu rovnakým spôsobom. Ozdobte divokou čerešňou a plátkom citróna alebo pomaranča.
Obrázkový tutorial, video a rôzne rady napr. tu: http://www.wikihow.com/Make-a-Shirley-Temple-Cocktail.

Lačik vyzerá rovnako vábne ako koktail :) a chutný obrázok koktailu má na nálepke:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Lak má hrubší ploský štetec, vďaka ktorému je aplikácia mimoriadne jednoduchá. Je dosť tekutý, no napriek tomu celkom rýchlo schne Farba je naozaj krásna, sýta a oslnivá už pri dvoch vrstvách. Skúšala som ho aj len na podklad a aj na farebný lak. Výsledok? Sledujte ďalej :)

 Moje nechty bez akéhokoľvek laku:


Na podkladový SOS lak nanesený len nový Cocktail lak. Podľa mňa vyzerá úžasne a farbou som doslova nadšená. Takto (bez vrchného nadlaku) vydržal bez poškodenia cca 2-3 dni, potom sa začal olupovať z končekov a výraznejšie olupovanie som zbadala až po 5 dňoch, potom "išiel dole". Priznám sa, odlakovania som sa dosť bála, keďže trblietavé laky sa s odlakovačmi veľmi nemusia. Tento však išiel dole jedna radosť :) Takže ďalší bod k dobru pre tento lačik.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
A ako dopadol s farebným podkladom? 
Na nasledujúci nail look (takmer nerozoznateľný v porovnaní s predošlým) som použila:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
- ako podkladový lak Stronger od Rimmel London v jednej vrstve, ktorý používam pri každom lakovaní. Krásne nechty spevní a zabráni farebným škvrnám po lakoch.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
- ako farebný lak 60 seconds od Rimmel London, odtieň 440 Sun Downer, znova iba jednu vrstvu. Laky 60 seconds sú skvelé - rýchlo ich nanesiete a na nechtoch vydržia. Tento odtieň milujem! :)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
 - trblietavý farebný nadlak COCKTAIL COLOUR, odtieň 120 Shirley Temple, jednu až dve vrstvy. Výsledok je o čosi tmavší vďaka farebnému podkladu a podľa mňa vyzerá super! Podklad zaručil, že samotný lak vydržal na nechtoch dlhšie.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
 - čiry nadlak, použila som ten od Mary Kay z kolekcie Nature, ktorý zaručí ešte dlhšiu trvácnosť celkového vzhľadu nechtov.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Takto nalakované nechty mi schli do dokonalosti cca 15 minút, potom som už mohla robiť čokoľvek, lak držal a držal 5 dní v neporušenom stave, čo je podľa mňa super výsledok! :)
Som veľmi spokojná a určite si kúpim ešte ďalšie dva odtiene, ktoré majú byť v ponuke, neviem síce, ktoré to budú, no na oficiálnej stránke Rimmel London sa objavujú tieto varianty:
foto som stiahla z blogu http://krinolina-prettywoman.blogspot.sk/ :)

Vyskúšate nový Rimmel London COCKTAIL? :) Na párty či na denné nosenie, skvelý lak, ktorý nesmie chýbať vo vašej domácej zásobe lakov :)







4 komentáre:

  1. Wau! Tieto laky vyzeraju perfektne! Urcite si kupim aspon jeden :) Krasny clanok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie farby vyzeraju super, diky za tip na dalsi lak, Katka...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow tie farby sú naozaj krásne mojimi výtazmi sú ten fialový a modrí trosku chladné farby ale prekrásne !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som rada, že sa vám páči a veru máte sa na čo tešiť! Ja sama si plánujem kúpiť aj ďalšie odtiene :) Predpokladám, že od februára budú v predaji =)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]