Post Page Advertisement [Top]

V piatok som pokračovala v nakupovaní vianočných darčekov a zavítala som aj do DM drogérie. Nechcela som nič viac ako vatové tampóny k mojej milovanej micerálke od Biodermy, o ktorej sa dočítate TU. Ako som ich tak hľadala, zablúdila som k stojanom s Balea kozmetikou. A zbadala som kompaktný púder. A potom mi jeho cena takmer vybila oči. 
1,79 € za 9 gramov. Podobný mal aj Dermacol (akurát gramáž bola o čosi vyššia - 11g) a cenovo do 5 €. Takže som neváhala. A potvrdilo sa staré známe, že žena málokedy odíde z obchodu len s tým, čo si chcela naozaj dopredu kúpiť (najmä drogéria a oblečenie!:-D).
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Spočiatku som cítila trošku výčitky svedomia a to hneď z dvoch dôvodov. 1. mám ešte nejaké zásoby púdru, čiže som nebola nútená kúpiť si nový, ale tá cena.. hmm :) a 2. výčitky svedomia alebo také čosi voči môjmu najobľúbenejšiemu púdru Stay Matte od Rimmel London. S tým púdrom som prežila cca 5 rokov a nevymenila som ho odkedy som ho prvýkrát vyskúšala.
Keďže mám zmiešanú pleť, potrebujem púder, ktorý matuje. No a keďže mám zmiešanú pleť, nepotrebujem použiť púder vždy. Ten si vyžaduje najmä moje čelo a nos.
Kúpila som si odtieň 01 Natural. Možno na foto vyzerá trošku tmavší a aj v skutočnosti tak vyzerá, ale na pleti pôsobí absolútne prirodzene.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Balenie je praktické - obsahuje aj labutienku, ja však uprednostňujem štetec. No na cesty, či do kabelky ako stvorené. A teraz to najdôležitejšie - účinok:
na pleti BB krém Garnier
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! 

kompletné líčenie - prepúdrovaná pleť Balea YOUNG púdrom
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Myslím, že rozdiel je viac ako viditeľný. Matujúci účinok mi na pleti vydržal 4-5 hodín. Používam tento púder 4 dni, ale obávam sa, že môj miláčik STAY MATTE má vážnu konkurenciu, resp. že ho možno aj vymením. A prečo? Najmä kvôli cene. Účinok je cca rovnaký, tak prečo nešetriť, keď sa dá?

Cenové porovnanie:
BALEA: 9 g za 1,79 €
cena za 1 g = 0,198 €
RIMMEL: 14 g za 4,49 € na e-shope (zľava pre Rimmel Agentky - cena za 14 g 3,82 €)
cena za 1 g = 0,32 € (zľava pre Rimmel Agentky - cena za 1g = 0,272 €)

Aj napriek zľave pre Rimmel Agentky vychádza Balea cenovo výhodnejšie a zatiaľ s rovnakou účinnosťou. Uvidíme po cca mesiaci, ale zatiaľ môžem dať tomuto púdru veľký LIKE!

Skúšali ste už Balea YOUNG compact powder?




4 komentáre:

  1. Doma mam odtien 03 Sand, za taku cenu spokojnost maximalna. Len sa mi rozpadla ta hubka na nanasanie, ci ako sa to vola, pouzivam stetec, ale obcas sa cez den potrebujem prepudrovat a hubka to nezvladla. Ale zase na druhej strane- co sa cudujem, za taku cenu... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no mne dochádza púder tak ho asi tiež vyskúšam. doteraz som mala gabriela salvate a bola som spokojná tak uvidíme, čo bude tento puder zač :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som skúšala najsvetlejší odtieň ale nech robím čo robím je na mňa stále tmavý :( asi ho vykúšam skôr na kontúrovanie, ja mam radšej tie transparentné tam mam istotu že mi bude odtieň sedieť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj taktiež som sa stala fanúšičkou tohto púdru :) taktiež mi tá hubka nevyhovuje :/ ale vymieňam ju za kvalitnejšiu ktorú mam doma a ani si nepamätám z akého púdru je :) vždy ju vyperiem a slúži odznova :) K tomu púdru... s troch odtieňov som si nevedela vybrať a tak som si vybrala odtieň 2..ale pri ďalšom nákupe som si kúpila odtieň 3 a dúfala som že bude svetlejší, no nebol ..pri odtieni 1 to bolo iné, zdal sa mi ako najsvetlejší, neviem či len a som na takúto vec natrafila alebo.. ale ako fixačný púder radšej používam transparentné púdre, minule mi môj transparent došiel tak som vyskúšala detský, či náhodou nebude spĺňať aj takúto funkciu no a čudovala som sa ale spĺňaj aj túto (veď keď je neškodný k deťom, nebude škodiť ani mojej pleti) :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]