Post Page Advertisement [Top]

Odkedy som otvorila balíček Mary Kay tešila som sa na lak. A tak som si nalakovala pazúriky. Ale pekne postupne :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Dostala som lak z luxusnej kolekcie, odtieň Plush Plum, ktorý sa podľa mňa hodí na akúkoľvek príležitosť. Ako podklad som použila Stronger od Rimmel London.
Štetček nie je ani príliš tenký, ale zas ani hrubý, taký akurát. Konzistenciou je redší, no napriek tomu sa s ním manipuluje veľmi dobre a nerozteká sa. Jedna vrstva však nestačí, farba bola slabšia, a tak som naniesla dve a obávala sa, ako dlho bude lak schnúť. Do 10 minút však už bol suchý. A ten krásny lesk! Ako nadlak som použila trblietavý lak od Avonu:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Výsledok:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pri lakoch ma vždy zaujíma viacero faktorov a okrem tých, ktoré som už uviedla vyššie snáď zostáva už iba  cena, objem a trvácnosť. Keďže som tento lak obdržala v balíčku za predplatné Emmy, neviem, koľko stojí, no podľa oficiálnej stránky Mary Kay stojí 10 €, čo je za 7,5 ml lak na nechty pre mňa vysoká suma peňazí, keďže za lak som ochotná dať max. 4 - 5 €. 
Trvácnosť je slušná, avšak moja prvá skúsenosť hovorí len toľko, že vydrží približne tak dlho, ako laky od Rimmel London, ktoré stoja cca 2 €, t.j. pár dní v neporušenom stave. Všetko však závisí aj od aktuálnej kvality nechtov. Avšak veľmi oceňujem, že sa neolupuje od okraja nechtu pri bežných činnostiach ako je umývanie riadu, upratovanie, ťukanie do klávesnice a pod.
Moje hodnotenie: pekný, kvalitný lak, vyrobený v USA, ale sama by som si ho nekúpila (kvôli cene)

Máte skúsenosti s lakmi na nechty od Mary Kay?





3 komentáre:

  1. mala som par lakov od MK, ale nejak ma nenadchli.. ja radsej essence a catrice, ktore stoja o mnoho menej a mam na vyber 10x viac farieb :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zľakla som sa, že budem jediná! :) tiež si volím kúpiť 5 lakov za 2 € od inej značky a kvalitetívne cca rovnako .. no v tomto som šetrný typ

      Odstrániť
  2. jéj, ja som ani nevedela, že MK má laky na nechty :D ale asi by som tiež za lak nedala 10€...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]