Post Page Advertisement [Top]

Už som spomínala, že v našom malom mestečku DM nie je, čo je škoda, pretože mám aj vernostnú kartu a niekedy majú fakt skvelé akcie. Do DM chodím keď som v Prešove alebo v Spišskej Novej Vsi. A keď som videla kolekciu šampónov, kondicionérov a balzamov na vlasy za 1,39 € (!!!), nemohla som odolať a jeden som si zaobstarala. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Balzam obsahuje kofeín a biotín, je určený pre jemné a slabé vlasy, čo moje sú. Mal by posilniť vlasový korienok a pôsobiť aj proti vypadávaniu vlasov. Dnes ráno som ho vyskúšala.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Výsledok?

Som spokojná! Vlasy som mala uhladené, ľahko sa rozčesali, príjemne voňali a nepôsobili zaťažene, ako zvyknú pri použití viacerých prípravkov.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Síce ho používam krátko, no môžem vrelo odporučiť. Skvelý výrobok, tak ako mnohé výrobky Balea, za výnimočne nízku cenu. No nekúp to! V porovnaní s inými značkami ušetríte aj 3 €, čo je cena, za ktoré môžete mať ďalšie dva tieto. 
A ak si poviete, že predsa len ostanete verné značkám, aspoň Baleu vyskúšajte. Tiež som bola skeptická. Ale už mám ďalšie obľúbené produkty!


Čo hovoríte na Baleu vy?

4 komentáre:

  1. ja mám tento tmavohnedý..síce mi po ňom vlasy veselo padajú ďalej, ale inak je úchvatný :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja okrem toho používam ešte iné prípravky proti padaniu vlasov http://mycosmetictests.blogspot.sk/2012/10/ach-tie-vlasy.html ale inak sa mi páči, že vôbec nezaťažuje vlasy

      Odstrániť
  2. Baleu mám aj ja rada.Hlavná vec čo sa mi na nej páči je jej vôňa.

    http://lifelovezaza.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Baleu mam veľmi rada a používam veľa produktov od nej. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]