Post Page Advertisement [Top]

Áno, dobre čítate! Už asi pred dvoma mesiacmi sme ako agentky testovali a každá z nás dostala jednu. No a teraz nás Rimmel odmeňoval za postrehy a ja som bola jedna z tých, ktoré dostali celú sadu ceruziek za rýchlu a obsiahlu odpoveď. Veľmi sa z toho teším, pretože tieto ceruzky sú úplne perfektné!

Čo by to bolo za článok bez fotky? :)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Zľava ide o odtiene:
- 001 Black
- 002 Sparkling Black
- 013 Purple
- 009 Green
- 003 Brown
- 004 Taupe
- 010 Silver

Čo táto ceruzka sľubuje?
- vodeodolnosť
- výdrž celý deň

A splnila?
Odkedy sme dostali tú prvú (moja bola čierna 001 Black), testovala som ju naozaj poctivo každý deň. A musím skonštatovať - som do nej ZAMILOVANÁ!!! Je to najlepšia ceruzka, akú som kedy mala! 

Má mäkký hrot a vďaka tomu je aplikácia úplne jednoduchá a pomerne presná (nie som profík a vždy mi to vyšlo tak, ako som chcela).

Okrem toho, že je naozaj vodeodolná, vydrží celý deň! Bežne sa líčim ráno o 6:40 a ceruzka vyzerá na očiach dokonale ešte aj večer. Vydrží omnoho dlhšie, než všetky ostatné produkty, ktoré z môjho ksichtíka robia človeka.
Moja mastnejšia pleť potrebuje pravidelne prepúdrovať, aj lesk si nanášam opakovane, ale ceruzka držala! Je prosto nezničiteľná :)

Skúšala som ich zotrieť na ruke papierovou vreckovkou a to tak, že som ruku doslova drhla, až bola červená, ako to dopadlo? Najslabšiu výdrž mala fialová, ale všetky aj po drhnutí vyzerajú úplne super! Veď pozrite na foto:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Chýbajú už len fotky na očiach, tu poskytnem zatiaľ len čiernu, keďže ostatné odtiene mi prišli len dnes a nestihla som otestovať na očiach, no určite budú také, ako čierna - dokonalé :) Najviac si brúsim zuby na striebornú a trblietavú čiernu, ale bezpochyby využijem ja osobne aj ostatné :)

oko bez. foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
tesne po nalíčení. foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
tesne po. foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
iný deň po celom dni! foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Ja jej dávam 11 bodov z 10-tich! Skúšali ste už aj vy? Ak nie, smelo do toho, v e-shope sú stále v akcii :)



4 komentáre:

  1. Pekny blog...diky za informacie...vyzera dobre na fotkach...Len jedna otazka: su tieto ceruzky lepsie ako EXAGGERATE VODEODOLNÉ CERUZKY NA OČI? Lebo ja som si tamtie zamilovala a uz sa pomaly minaju, tak ci sa mam pustit do novej znacky alebo predsa len kupit si tie "stare" :o)? Adela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za komentár. V podstate medzi nimi nie je až taký rozdiel až na to, že tieto ScandalEyes treba strúhať, Exaggerate sú vysúvacie. Mne osobne jednak ScandalEyes dlhšie vydržala (ako balenie) a trošičku dlhšie ako Exaggerate vydržala aj na očiach :) Chystám v budúcnosti porovnanie ceruziek na oči, dúfam, že mi to vyjde čím skôr :)

      Odstrániť
  2. Všetky sa mi páčia :) určite si zaobstarám tú 004 Taupe.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 002 Sparkling Black s 001 Black sú dobrou kombináciu ale prešla som ku konkurencii Maybelline a k jej gélovej textúre linka sa so štetcom nanáša mne oveľa ľahšie ako ceruzkami a navyše čierna je skutočne výrazná.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]