Post Page Advertisement [Top]

Ide vlastne o zmatňujúce pleťové mlieko Optimals od Oriflame. Dosiaľ som rad Optimals skúšala len veľmi málo, a toto mlieko si vlastne objednala sestra. Vyskúšala som ho aj ja, ale neočakávala som nijaké zázraky. No keď som vyskúšala, hneď som si ho zamilovala :)


Už dlhšie mám mastnú pleť s rozšírenými pórmi. Make-up po dvoch hodinách vyzerá, akoby som bežala a ešte sa aj natrela slaninou. No hrôza. Podkladová báza zjemní tento problém, ale len tak o dve hodinky. A ja chcem niečo, vďaka čomu nebudem vyzerať ako bábika z hororu v práci (predsa len, na deťoch by to mohlo zanechať istú formu psychickej traumy) :D
A veruže som našla!
O čo ide?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Popis produktu:
ľahké, rýchlo sa vstrebavajúce sérum
s výťažkom z vŕbovej kôry, striebornej brezy a zložkami sťahujúcimi póry
zužuje rozšírené póry a mikročiastočky v ňom absorbujú nadmerný maz
v praktickom balení s pumpičkou
•použitie: pre čo najlepšie výsledky používajte 2x denne 
limitovaná edícia (týmto ma veru Oriflame nepotešil... prečo vždy, keď si nájdem skvelý produkt, ide o limitovanú edíciu? To isté mi spravili s vanilkovým hojivým zázrakom. Čo si mám nakúpiť tony do zásob alebo ako si to firma predstavuje??? :/ Nepáči sa mi to!)


foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Nepoužívam ho dlho, a preto som ešte viac šokovaná, ako funguje. Už po prvom použití bola moja pokožka viditeľne matnejšia, ale v žiadnom prípade nie vysušená! Používam ho dvakrát denne, pod make-up je to dokonalosť! A moja citlivá pokožka tiež nijako negatívne nereagovala na toto mliečko :)

Vrelo odporúčam! 


Aké prípravky používate proti mastnej pleti vy?


2 komentáre:

  1. aj ja ho mám, trápil ma podobný problém a musím povedať, že som nadmieru spokojná! čo ma však nepríjemne prekvapilo - vraj je už vypredané a nemajú ho vôbec v slovenských skladoch...! :/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]