Post Page Advertisement [Top]

Toto mlieko som vyhrala vďaka facebookovskej stránke Prírodné mydlo ručne robené, kto by si chcel niečo od tejto firmy kúpiť, tak tu je odkaz na e-shop (mlieko stojí 18 € za 250 ml).

Čo píšu na stránke:
Toto telové mlieko sa stará o pokožku vďaka bohatosti ryžového oleja a ryžového púdru. Je rozkošne hladké a rýchlo ho pokožka absorbuje, pokožka je po použití jemnejšia a hebkejšia s delikátnou a relaxačnou vôňou.Po sprche, alebo kúpeli si malé množstvo mlieka naneste na telo a jemne vmasírujte do pokožky,  špecianu starostlivosť venujte miestam kde je pokožka suchú, alebo hrubá.



foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
A aké je?
- vonia úplne krásne (ja milujem vanilkovú vôňu)
- vstrebáva sa dosť rýchlo
- zloženie nie je mastné - teda hneď po natretí sa môžete obliecť
- vôňa na pokožke vydrží celé hodiny (cca pol dňa intenzívne)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Ja som fakt spokojná! Je veľmi kvalitné a vonia najdlhšie zo všetkých telových mliek a krémov, ktoré som kedy skúšala, no sama by som si ho za tú cenu asi nekúpila. Predsa len, plat začínajúceho učiteľa na Slovensku nie je nič moc. Ale nezabúdajme - ide o handmade kozmetiku, ktorá sa vyrába na Slovensku - je tak omnoho kvalitnejšia ako masová výroba, a podporovať domácich výrobcov treba =)

2 komentáre:

  1. Najlepšie mliečko aké som kedy mala. A stačí fakt málinko a vystačí to na celé telo, takže sa neminie rýchlo a podľa mňa tá kvalita stojí za to a cena je fajn. :)
    Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som od nich mala organicku ruzovu pletovu vodu, ale musela som ju dat kamoske, lebo mi strasne vadila ta vona ruzi, prilis silna, ale ja vsetky produkty s vonou ruzi nemozem. Kamoska ju pravidelne pouziva a je nadsena.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]