Post Page Advertisement [Top]

K týmto krémikom som sa po prvýkrát dostala asi pred 2-3 rokmi, keď som potrebovala S.O.S. pomoc pre moje vlasy a nechty. Lekárnička v Prešove mi poradila prípravok GS Eladen. Najprv som teda vyskúšala menšie balenie - logicky nebudem kupovať najväčšie balenia, keď neviem, ako zaúčinkuje. A zaúčinkoval! Po mesiaci som zbadala prvé účinky a naplno sa prejavil cca po 3 mesiacoch. Takže vrelo odporúčam. 
Ako mnohé iné produkty, aj tento sa predáva v darčekovom balení, špeciálne okolo Vianoc, ale dostať ich po celý rok. A aby som sa dostala k pointe (pretože o GS Eladen ešte bude článok), ku krémom značky Manufaktura som sa dostala práve vďaka týmto prípravkom, ukážka balenia:
obrázok z www.mojalekaren.sk


Bohužiaľ, kým som sa odhodlala k tomu, že napíšem blog, som všetky balenia spotrebovala (na konci článku sú foto mojich krémov - 2 sú úplne prázdne a v jednom - hruška a med - je ešte asi na jedno použitie), a súčasné darčekové balenia neobsahujú krémy Manufaktura :( Zato však potešia krásnymi náušničkami:
obrázok z www.gsklub.sk
Dostala som sa k trom variantom: víno, morská soľ a hruška a med (posledný už zrejme nemajú v ponuke, keďže ho nevidím na ich stránke). 
foto z http://www.manufaktura.cz/katalog/zbozi/popis_zbozi.asp?klic_ma=8253

foto z http://www.manufaktura.cz/katalog/zbozi/popis_zbozi.asp?klic_ma=8911

Tieto krémy sú bielej farby a majú hustú konzistenciu, dokonca hustejšiu, ako by sme pri krémoch čakali, čo však ja nepovažujem za mínus, ale za plus. Nemám totiž rada, keď krém doslova tečie. 
Napriek hustej konzistencii sa celkom rýchli vstrebávajú a  pokožku rúk dokonale vyživia. Používala som ich vždy večer, tesne pred spaním.
Ako som už uviedla, mala som možnosť vyskúšať 3 rôzne druhy a všetky boli jemne parfumované.
A to balenie... čistý luxus :)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Vrelo vám tieto krémiky odporúčam. Ja osobne som sa s predajňou na Slovensku nestretla, iba v ČR, no stále je možnosť objednať si krémiky (prípadne aj iné produkty) cez webstránku www.manufaktura.cz.
Cena za tieto krémiky sa pohybuje okolo 140 Kč, teda cca 5 € (75 ml balenie), čo je možno trošku vyššia cena, ale ide ruka v ruke s kvalitou.

5 komentárov:

  1. Výrobky Manufaktura sú všetky výborné. Mimochodom, keď sme už pri krémoch na rukách, určite odporúčam "Grep a verbena" a potom ešte "Mojito". A existuje aj slovenský internetový obchod http://manufakturashop.sk/ a aj nejaké predajne sa nájdu. Napr. v Žiline, v BA na letisku a podľa netu aj v Košiciach v Auparku:).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. práve som si objednala 4 balenia GS Eladen, tak sa teším, kedy prídu =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. po novom je predajňa aj v Trenčíne v Laugaríciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uz predavaju aj v obchdonej sieti MY (byvale TESCO :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]