Post Page Advertisement [Top]

Mám tú česť poznať (už aj osobne) šikovné žieňa, ktoré vyrába pleťové masky, mydlá a už aj balzamy na pery. A to v príchuťami - vôňami, s ktorými som sa doposiaľ nikde nestretla.
Navyše, táto kozmetika je bio - bez akýchkoľvek chemických prísad a cenovo veľmi dostupná. Tak prečo nevyskúšať? :)
Balzam na pery sa mi podarilo vyhrať len vďaka tomu, že som sa zapojila do skupiny na facebooku a komentovala Majkine výtvory :).

Takto balzam vyzerá:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Veľkosť má ako klasický balzam na pery. Už po otvorení moje čuchové bunky zasiahla úžasná tiramisu vôňa. Balzam ani nevyzerá ako drogériové balzamy. Pripomína mi medový plát s voskom:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Na perách ho nevidno, čomu som sa celkom potešila. Milujem produkty na pery, ktoré voňajú a ešte viac tie, ktoré aj chutia :) - po tomto balzame ostáva v ústach taká príjemná chuť, akoby som práve zhltla porciu tiramisu, ale nedala do seba ani jedinú kalóriu (veľmi dobrý pomocník pri chudnutí :D).

Ako každá žena, aj ja mám balzam na pery alebo lesk asi v každej kabelke. A tak musel jeden aj do zásuvky v práci. A toto čestné miesto zastáva práve tento balzam. Vyskúšala som si jeho výdrž priamo v práci - vydržal kecanie, kriedový prach, pitie čaju - teda 3 hodiny úžasne vyživoval moje pery a opantal moje zmysly :)

Túto kozmetiku vrelo odporúčam! Určite plánujem vyskúšať aj Majkine mydielka :)

A čo vy? Skúšali ste handmade kozmetiku?

2 komentáre:

  1. milujem prírodnú kozmetiku :) a handmade je samozrejme najlepšia :) hlavne, keď poznáš výrobcu, aspoň máš overené, čo v skutočnosti v danej kozmetike je. Preto aj rada nakupujem na sashe.sk :)

    Rada by som ťa pozvala na giveaway na mojom blogu :)
    http://lillianasworld.blogspot.sk/2012/10/giveaway_3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chystám sa na sashe.sk nakúpiť, už som si tam obzerala pár skvelých kúskov :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]