Post Page Advertisement [Top]

Na tomto blogu som už písala o mojich overených odličovačoch. Ide o klasické drogériové typy. Avšak minulý rok som sa vďaka facebookovej stránke spoločnosti Bioderma dozvedela o akcii 1+1 na micelárne vody Sensibio H2O 500 ml. 
No nekúp to!

Viem, že o Sensibio si môžete prečítať už na mnohých blogoch, ale je to taký dokonalý produkt, že o ňom musím napísať aj ja!

Áno, možno je cca 20 € za odličovač naraz veľa peňazí... ALE táto akcia má niekoľko výhod:



  • máte naozaj 1+1, nie ako pri niektorých akciách, keď v podstate zaplatíte za oba produkty a cena sa len tvári, že je akciové
  • skúsme si to prepočítať ... 1 liter odličovača - teda vlastne micelárnej vody - za cca 20 € (cena sa líši v jednotlivých lekárňach, ja som kúpila za 21 €, ale počula som už aj o 19 €) - cena za 100 ml je teda 2 €, 150 ml (čo je klasická veľkosť napr. očného odličovača od Nivey) je teda 3 € (Niveu bežne kúpite drahšiu)
  • ide o produkty naozaj vysokej kvality
  • liter micelárnej vody nám (mne aj mojej sestre) pri každodennom používaní vydržal viac ako pol roka, a to je teda už slušná výdrž!

Túto akciu zopakovali aj tento rok (mohli by častejšie :):)), a tak som neváhala a znova si kúpila môjmu srdcu milú micelárku.

Pozor! Viem, že som pri cenovom príklade porovnávala Sensibio s očným odličovačom od Nivey... micelárna voda nie je obyčajný očný odličovač!

Nasledujúci textík som si dovolila citovať zo stránky www.bioderma.com:
 Ako výsledok inovatívneho prístupu, BIODERMA ako prvá vyvinula micelárne pleťové vody. Micelárna pleťová voda Sensibio H2O, špeciálne vyvinutá pre citlivú, normálnu, až suchú pokožku, jemne čistí tvár a oblasť očí. Odstraňuje vodeodolný mejkap. Súčasťou jej zloženia sú micely, ktoré účinne odstraňujú nečistoty a súčasne udržiavajú rovnováhu pokožky (neobsahuje mydlá, fyziologické pH).
 Upokojujúce aktívne zložky znižujú začervenanie, zabraňujú podráždeniu, ktoré často vzniká v dôsledku čistenia pokožky.
 Voda Sensibio H2O je vynikajúco tolerovaná nielen pokožkou, ale aj očami (testované pod dohľadom očných lekárov).
Je to akýsi multiprodukt - ak používate micelárnu vodu, nepotrebujete už žiaden ďalší odličovač, tonikum či pleťovú vodu.

Takže si to skúsme znova spočítať... predpokladajme, že sú všetky produkty v akcii:
  • očný odličovač - 150 ml - 3 €
  • pleťová voda - 200 ml - 4 €
Dokopy 7 €, ale každý produkt má svoje špecifické použitie.

Micelárna voda (znova v akcii) 1000 ml (2 x 500 ml) - 20 €, ale máte v jednom balení viac účinkov =)


Ako micelárnu vodu používať?

Znova zacitujem stránku Biodermy:
 Zloženie čistiacej vody Sensibio H2O je veľmi jemné, používajte ju s maximálnou starostlivosťou. Navlhčite vatový tampón vodou Sensibio H2O a vyčistite tvár a oči a/alebo odstráňte všetky zvyšky mejkapu. Opakujte, až kým tampón neostane celkom čistý.
 Po vyčistení vodou Sensibio H2O nie je potrebné pokožku oplachovať, ale je dôležité ju vysušiť. Jemne osušte, zľahka sa dotýkajúc tváre vatovým tampónom.
 Vodu Sensibio H2O možno používať denne, ráno a večer.
Pre lepšiu ilustráciu som pripravila fotodokumentáciu:

Potrebujeme:

1 x nalíčená tvár 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
1 x micelárna voda Bioderma Sensibio H2O 500 ml a vatové tampóny
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

POSTUP:

Na vatový tampón naneste potrebné množstvo micelárnej vody a odličujte :) (pre rýchlejšie odlíčenie očí najprv tampón pár sekúnd držte na zavretom viečku a potom potiahnite smerom nadol).
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


Micelárka odstráni naozaj všetok makeup na tvári - riasenku, očné tiene, makeup, lícenku a aj rúž. Všetko zostane pekne na vatovom tampóne a vy si nemusíte oči drhnúť tampónom, ako sa to stáva pri niektorých odličovačoch....

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sensibio je pre mňa ako stvorená! Oči ma po nej neštípu, vôbec nedráždi pokožku a navyše, hneď po odlíčení sa môžete znova nalíčiť a nebude sa vám makeup rozmazávať! To sú ďalšie super výhody tohto dokonalého produktu.

Foto - polovica tváre nalíčená, polovica odlíčená:

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Postup opakujte dovtedy, kým tampóny neostanú čisté :)

Foto - celá tvár odlíčená:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Žiadne fľaky, sčervenanie alebo zvyšky makeupu - dokonalé odlíčenie!

Zloženie produktu:
VlastnostiBez parfému. Bez alkoholu. Bez fenoxyetanolu.500 ml fľaša.

ZloženieWATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE. 
Tento variant je vhodný najmä na citlivú pleť - keďže moja často v minulosti reagovala podráždene na rôzne odličovače, tak som si ju zadovážila - a doteraz je to môj najobľúbenejší produkt v odličovacom svete. Iný už používať nebudem! 

Pre mňa 11 bodov z 10-tich! :)

Bioderma ponúka aj varianty pre iné typy pleti

A čo vy? Fandíte micelárnym vodám? Aké máte skúsenosti so značkou BIODERMA?


3 komentáre:

  1. ahoj :) tak ja som Bioderme odolavala, ta cena je fakt trosku vysoka. Ale ked prisla akcia 1+1, tak sme si ju s kamoskou kupili a rozdelili. Cely den som bola natesena, kedy sa uz pojdem vecer konecne odmalovat, aby som ju mohla vyskusat :) A bola som fakt rada, ze som si ju konecne kupila! Nepotrebujem ziadne pletove vody, ani tonikum. Som maximalne spokojna :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej prvý komentár :) ďakujem Sue :) :) aj ja hovorím, častejšie by mohli dať takúto akciu =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj ja som tuto akciu vyuzila s kamoskou..sme spokojne obidve..vivi

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]