Post Page Advertisement [Top]

Tí dnešní chlapi.... =) ak jedného "chováte", určite viete, že potešiť ho napr. na narodeniny nie je vždy až také ľahké. Čo chce, tak to si kúpi sám a vy môžete dumať. Ja takto dumem pár krát do roka. Naposledy to bolo cca pred mesiacom, keď sa blížili narodeniny toho môjho. A tak som začala pátrať a nakoniec som nevymyslela takmer nič originálne ... ale využiteľné :)
Už nielen my - ženy, ale aj chlapi poriadne holdujú kozmetike a neverím, že ste ešte nepristihli toho svojho ako trávi v kúpeľni dlhší čas, ako vy (a poriadne si to užíva) :) to len oni tvrdia, že nieee a že my sme stále tie najpomalšie.


Takže som mu kúpila produkty na vlasy od značky, ktorú mám overenú ja a aj môj brat a oco - Schwarzkopf Professional zo stránky www.notino.sk - konkrétne dostal darčekovú sadu, ktorá obsahuje šampón na vlasy a telo a gél na vlasy (+ kozmetická taštička, ktorá je celkom veľká). Táto sada existuje aj vo variante s voskom na vlasy (ale ten môj má radšej gél :)). Viď foto:
foto zo stránky www.notino.sk

foto zo stránky www.notino.sk

Bol fakt veľmi spokojný. Šampón pekne pení a netreba ho ani veľa. Vôňa je lákavá aj pre naše ženské ňufáčiky, takže budete spokojní obaja =) Čo sa týka gélu na vlasy, tak po ňom vôbec nezostáva na vlasoch taká biela hmota, ako mu zostávalo po iných géloch. Tiež príjemne vonia a celkom dlho vydrží. Takže môj náročný priateľ je s touto sadou veľmi spokojný a ja teda tiež. K tomu dostal deodorant a spoločenskú hru na párty Na ex :).

Najprv som myslela, že ho obdarujem nejakou sadou s parfémom, ale potom som našla v jeho skrinke v kúpelni ešte jeden parfém neotvorený, tak som si to rozmyslela... takú sadu dostane budúci rok, keď bude oslavovať 30-tku =) S parfémami to však neriskujte pokiaľ presne nepoznáte jeho vkus. Veď ani vám by sa nepáčil darček vôňa, ktorú neznášate a on o tom nevie... alebo to nezaregistroval :) :)

Čo sa týka objednávky zo stránky www.notino.sk, tak som nesmierne spokojná. Cena tej sady je fakt extra nízka (necelých 9 €, čo je za kozmetiku profesionálnej kvality doslova smiešna suma). Tovar bol dodaný expresne rýchlo (objednávala som 17. júla okolo 10:00 a kuriér zvonil 18. júla okolo 11:00, objednávala som cez službu DPD, poplatky pri všetkých prepravcoch sú takmer rovnaké, teda pokiaľ nie ste z Bratislavy a nedáte si osobný odber, čo u mňa, bohužiaľ nie je možné) a veľmi dôkladne zabalený, čiže o nejakom poškodení počas dopravy nemôže byť ani slovo. 

Aké máte skúsenosti vy? Kupujete tomu vášmu kozmetiku? Je spokojný, keď dostane kozmetiku? Samozrejme, že mu dávam aj osobnejšie dary, ale tie vám neprezradím :)


4 komentáre:

  1. Môj má rád počítačové alebo aj spoločenské hry, tento rok (tiež má narodeniny v auguste) som si zapamätala o čom práve básnil :)

    http://lillianasworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. With over 30 years of specialisation in seamless
    flooring, Flawless Flooring has managed to satisfy the
    different and unique requirements of every customer. concrete finishing is very much like smoothing out frosting
    on a birthday cake. Say we are laying out a simple home 30' x 45'; if the
    last dimension was forty feet instead of forty-five
    then the cross corner measurement would be fifty feet.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Be sure that the oil doesnt get direct contact to
    your own hair scalp. Identify your own hair trouble and go for
    a product which mainly addresses your needs. I confess that I was a little bit
    skeptical at initially. Your health and appearance can be improved with essential oils.
    5 ml Kalonji Oil mixed at a hot drink after supper gives a quiet sleep all during the night.


    My homepage how to make hair grow faster

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hostas come in a wide variety of colors, shapes and sizes and can
    be found in almost every home landscape. If you are working on a riding mower or a mower with an electric starter, you will also want to disconnect the battery as
    to prevent any accidental startups while servicing your machine.

    When ordering mulch, find out what the delivery cost is and compare it between companies
    before ordering.

    Feel free to visit my web site mulching

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]