Post Page Advertisement [Top]

Ako takmer každá žena, aj ja nakupujem vlasové prípravky najmä v drogériách. Moje vlasy sú však niečo extra :D resp. skôr pokožka hlavy. Pri niektorých produktoch okamžite začne svrbieť, tvoria sa mi minichrastičky a lupiny. A ten, kto to zažil vie, že to nie je nič príjemné.
Vyskúšala som už mnoho šampónov a kondicionérov, o niektorých som sa zmienila aj na tomto blogu. Nikdy som neskúšala šampóny z parfumérií, teda doteraz :)



Úplnou náhodou som sa dostala k vlasovej kozmetike Schwarzkopf Professional Color Freeze. Ide o profesionálnu vlasovú kozmetiku na úrovni kozmetiky, ktorú používajú vychýrení kaderníci vo svojich salónoch.
Pravdupovediac, bála som sa, či mi to nespôsobí nejakú pohromu na hlave.. Predsa len, prednostne je táto kolekcia určená na farbené vlasy, nie na jemné vlasy s citlivou pokožkou hlavy. No vyskúšala som :)

Vlasy som nemala farbené viac ako 2 roky. Prípravky na farbené vlasy sa však s čistým svedomím môžu použiť aj na nefarbené vlasy - budú žiarivejšie, vyzdvihnú vašu prirodzenú farbu :).

Skúšala som šampón a kondicionér v spreji. Čítala som (časopisy, blogy), počula (rady kaderníčok, kamarátok) a tiež aj z vlastnej skúsenosti viem, že najlepšie je používať viac prípravkov z jednej sady (z jedného radu - ako napr. BC).


ŠAMPÓN
foto z  http://www.parfums.sk/
Najprv ma zaujal jeho obal :) Príjemná kombinácia bielej a pink. Otvára sa jednoducho zatlačením vrchnáka (biela časť) za zvýraznenú časť.
Samotný šampón je svetloružový, jemne krémový.
Spočiatku sa mi vôňa zdala príliš silná, ale časom som si na ňu tak zvykla, že mi pri používaní iných značiek výrobkov chýba :)
Veľmi dobre pení, a teda stačí naozaj málo. Vlasy sú po ňom uhladené, lesklé, spevnené, vyzerajú zdravšie.

cena za 250 ml balenie 8,90 € *, čo na výrobok profesionálnej kvality vôbec nie je veľa :)









KONDICIONÉR
foto z  http://www.parfums.sk/


Mám rada sprejové kondicionéry. Tento je dvojzložkový a aplikuje sa na už uterákom presušené vlasy - teda sa nezmýva.
Ako vidíte na foto, je tiež ružovej farby.
Pred použitím dôkladne pretrepte, aby sa obe zložky dobre premiešali :)
Vonia úplne rovnako ako šampón a tým len vôňu vašich vlasov po umytí umocníte.
Vlasy sa ešte ľahšie rozčesávajú. Pôsobí aj tak trošku ako sérum - vlasy vyživuje.

cena za 200 ml je 8,90 € *, rovnako ako pri šampóne






(* ceny sú zo stránky www.parfums.sk).






Schwarzkopf professional nám ponúka aj mnoho iných výrobkov - či už pre ženy alebo pre mužov. Ja sa chystám ešte minimálne na jednu sadu, ale najprv som si dala záväzok dopoužívať šampóny a kondicionéry, ktoré mám doma (veď to určite poznáte - otvorené minimálne 3 naraz :)). Niektoré sady nájdete aj na stránke www.parfums.sk za skvelé ceny!

Po dlhšom používaní tejto kolekcie boli moje vlasy iné - lesklejšie, vyživené, zdravšie. Predsa len je rozdiel, či si kúpite napr. Schaumu (ktorú moja pokožka hlavy neznáša) alebo Professional.

Máte aj vy nejakú skúsenosť s profesionálnou starostlivosťou o vlasy zn. Schwarzkopf? Ak áno, podeľte sa s nami :) Budem len rada!

4 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]