Post Page Advertisement [Top]

Na facebookovskej stránke Nivey som tiež dostala možnosť prihlásiť sa na testovanie novinky Q10, a preto som neváhala. Keď mi prišla kladná odpoveď, bola som viac ako šťastná :)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!



Na krabičke sa píše, že je to univerzálny olej, určený pre starostlivosť a spevnenie pokožky celého tela.

Pokožku spevní už za 2 týždne pri používaní 2x denne - ráno a večer.

Pokožku intenzívne vyživuje.

Pokožku zanechá po masáži krásne hebkú.


Objem: 200 ml.









Ako každá žena, aj ja som sa už naskúšala prípravkov na spevnenie tela. Väčšina z nich mi odporne smrdela, no účinok ma motivoval :)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pri tomto oleji však dráždenie čuchových buniek nehrozí.

Vonia úplne úžasne.

Taktiež obavy z olejovitého zloženia nie sú namieste. Olej sa prekvapivo rýchlo vstrebe do pokožky a po celý deň ju krásne vyživuje.
Už po pár dňoch je pokožka jemnejšia na dotyk.


Používam ho podľa návodu - 2 x denne (ráno a večer) masírovať na problematické časti a už pomaly badám výsledky.
Pokožka je pevnejšia, strie sú jemnejšie, a to ho používam od 27.2.

Po dvoch týždňoch sa ozvem, ako sú na tom moje strie a problematické partie :):)

Samozrejme, nemôžete očakávať zázraky, ak sa len natierate. Je veľmi vhodné kombinovať tieto krémiky s cvičením (cca 30 minút denne a verte, aj vás to nabudí ku ďalšej činnosti) a zdravšia strava - 5 x denne, menšie porcie, varený obed, menej sladkého (to sa týka aj nápojov typu zelený čaj, kola a pod.) a viac čerstvého ovocia a zeleniny.

Z pochopiteľných dôvodov na blog nedám foto strií /kto by sa za ne nehanbil/ :) Tak dúfam, že vám komentár bude stačiť.


PO 2 TÝŽDŇOCH:

Moja pokožka je výrazne spevnená, ale aj krásne hydratovaná, jemná a vláčna. Aby som ale netvrdila, že za všetkým stojí len tento superolej - každý deň cca 30 minút cvičím a popri tom sa 2x denne (vždy ráno a večer) poriadne natieram týmto olejčekom. Dôležitá je aj dôkladná masáž, tak sa nebojte pritlačiť na kožu :)

Strie ustúpili. Nezmizli celkom, ale to neočakávam nikdy =)

UPOZORNENIE: Tento produkt je vysoko návykový!!! Neviem, čo bude moja pokožka robiť bez neho =) a tak si ho určite dokúpim, navyše, od dnešného dňa naň majú v sieti TESCO akciu - len za 5,15 €!!!! No nekúp to!!!

Vrelo odporúčam, fakt som nečakala také účinky, no moje brucho, zadok a stehná už nie sú slaninka-želé, ale čím ďalej tým pevnejšie!



10 komentárov:

  1. ahoj, aj ja som v "testovacej skupine" a presne takéto mam pocity aj ja, jednoducho super olejček! Po par dňoch je pokožka hebučka ako "babatkovska". A čo sa tyká tích stri ja som na tom tak isto ani do plaviek sa ukazat :-) Monika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že nie som sama, ktorá túto novinku považuje za úplne úžasnú :) :)

      Odstrániť
  2. ...ahojky...Katka neostáva na pokožke lepivý pocit?...ale asi nie, keď píšeš, že sa rýchlo vstrebe...lebo to neznášam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, absolútne nie :) je mazľavý - veď je to olej, ale nie lepivý :) pekne sa vstrebe do pokožky

      Odstrániť
  3. Tento olej je jednou z mojich top vychytavok za rok 2012, kozu mam neskutocnu a ta vona... Nic mi momentalne krajsie nevonia.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ženy! :-) voní nádherně, já se s tím piplám ještě častěji kvůli té vůně, jinak také zkouším kvůli zpevnění a striím, které mám na bocích a jednu velkou na zádech, ale tu nemažu, hodně lidí se ptá jestli jsem po operaci páteře a ona je to strie, ale tam mi nevadí. Jen ty boky, tam jsem jako zebra :-( Ale vůně je neodolatelná. Mažu se také teprve nějakých 5 dní tak uvidíme co bude dál :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Díky za tip :-). Se zpevńovacími krémy mám podobný problém jako ty, většinou mi nevoní :-). Tohle vyzkouším a uvidím. Já mám od Nivei balzám proti celulitidě a taky je moc příjemný.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za dobrý tip.ja mam od nivei zopár krémov a rada vyskúšam aj tento

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aj ja som si kúpila, a keď som sa po ňho domov vrátila (po svadbe), moja milá mamička mi ho so sestrou "vydžabali" :) ach jaaaj je úžasný!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]