Post Page Advertisement [Top]

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


Ak chcete nail art a ste začiatočníčka alebo babráčka, alebo sa vám jednoducho nechce piplať, pomôže vám táto super sada len za 3,49 € (v predajniach, kde majú 2 stojany ESSENCE).

Sada obsahuje šablónu s 9 obrázkami, stierku a pečiatku.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!




Na foto môžete vidieť stierku (pozor, má žiletku, tak s ňou narábajte opatrne a NIKDY ju nenechávajte v dosahu detí), pečiatku (je mäkká, gumená) a 2 pečiatkovacie laky - biely a strieborný (do sady mi chýba už len čierny, ktorý bol momentálne vypredaný).

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ak vám jedna šablónka nestačí, môžete si dokúpiť ďalšie - paletka naľavo bola v pečiatkovacej sade, paletku napravo som si dokúpila zvlášť.

Postup je celkom jednoduchý, no každopádne, vyžaduje si trpezlivosť a určite vám najprv odporúčam pozrieť si inštruktážne video. Najprv odstránime fóliu zo šablóny, nanesieme lak na vybraný vzor, stierkou prebytočný lak zotrieme a odtlačíme na pečiatku smerom sprava doľava alebo zľava doprava. Pozrite sa na pečiatku, či je vzor odtlačený správne a následne ho rovnakým smerom aplikujte na necht.
Výsledný efekt prelakujte priesvitným lakom.

Toto bol môj prvý pokus :) Miestami sa vzor neotlačil tak, ako som chcela, ale na prvý krát... :) spokojná. Po prelakovaní priesvitným lakom mi takto nechty vydržali týždeň /fotené po 5 dňoch).

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Toto bol môj druhý pokus =) už to vyzerá trošku lepšie.
Ako základ som použila voňavý lak na nechty I love Lasting Finish od Rimmel London /na Slovensku sa, žiaľ, nepredáva, ale v zahraničí ho zoženiete v sieti Rossmann/.


Po použití nikdy nezabudnite všetky nástroje poriadne očistiť odlakovačom a vytrieť dosucha prípadne nechať vyschnúť (inak vám môžu kovové časti zhrdzavieť).









Postupne sem popridávam ďalšie foto nechtíkov robených pomocou Stampy Setu :)

7 komentárov:

  1. Ahoj, prosím ťa tú sadu si kúpila v DM alebo v inej drogérii? :) ďakujem :)

    http://missyfashionable.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, kúpil mi ju brat v Košiciach v TETA drogérii. Kúpiš to len tam, kde majú 2 stojany ESSENCE - info na fb v skupine ESSENCE SLOVAKIA :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najprv som s tými pečiatkami nevedela narábať, ale už mi to ide :) Je to fajn, keď sa zrovna nemáš čas piplať s nejakým nail-artom....akurát neviem natrafiť na tie zvieracie vzory, asi si taku platničku musím kúpiť od inej značky :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no ja som mala to šťastie v TESCU v SNV :) inde som ju nevidela... a už sa teším na nový dizajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak toto vidím prvý krát a musím povedať že ak to zbadám si to kúpim už teraz to viem vyzerá to super takže ďakujem za inšpiráciu do budúcna môže byť z toho aj typ na darček =)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mám sadu z Prešova z obchodu, ktorý som ti už spomínala. Neviem, či to je lakmi alebo čím, ale mne sa nedarí tie obrázky pretlačiť na necht :(

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]